2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046478 بازدید | 684515 پست
بچه ها جون من از صب یه نقطه از زیر دلم تیر میکشه و درد دارم فقط یه جاس همینجوری نشستم فقط  نمی ...

عزیزم تیر کشیدن نقطه ای رو منم داشتم..... 

به نظرم طبیعیه اما در کل حواست به علائمت باشه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام عزیزم چطوری بهتری ؟؟ خونریزیت قطع شد ؟

سلام گلم، ممنون از احوال پرسیت، خداروشکر بهترم، خون ریزیم خیلی کمتر شده و بیشتر لخته های قهوه ای دفع می کنم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خوبید مگه باردار نبودن و قلب جنین رو هم دیدن چیشده که میخان سقط کنن 😢

سلام عزیزم

پنج روز پیش متاسفانه گفت رفتم سونو شدم قلب جنینم ایستاده و باید سقط کنم😢😢

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عزيزم ميگن خونابه و خون روشن خطره

عزیزم برا من خون کامل روشن و قرمز و تازه بود..... 

کاش دستم رو میگرفتم پرخون میشد..... 

اما شکر خدا به خیر گذشت..... 

به خودتون استرس ندین..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام گلم، ممنون از احوال پرسیت، خداروشکر بهترم، خون ریزیم خیلی کمتر شده و بیشتر لخته های قهوه ای دفع ...

خدا رو شکر که بهتری عزیزم 

استراحت مطلق باش تا کلا قطع بشه 

نگران هم نباش باقی مانده هماتوم بوده

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
منم مشکلم دی اف آی هست. دوسال درمان دی اف آی دائم بیشتر میشه که کمتر نمیشه از 34 الان شده 45.با هزار ...

عزیزم به نظرم دی اف آی بیشتر با اصلاح سبک زندگی و زندگی و تغذیه سالم احتمال جواب دادنش هست و بعضا درمان های دارویی غیر متناسب خصوصا سرخود با مکمل‌های سرخودی و افراط و تفریط های تغذیه ای و داروهای گیاهی و خلاصه درمان‌های سر خودی و تقلید از درمان‌های دیگران بدون توجه به شرایط خودمون جواب برعکس میده..... 

همسر من عملا فقط رژیم غذایی رو بهتر کرد..... 

سالم غذا میخورد..... 

چربی‌ خونش که بالا بود رو کم کرد..... 

خنک نگه داشتن ب ی ض ه هارو جدی گرفت.... 

سیکل آخر کیفیت جنینامون بهتر شد.... 

سلام عزیزم همون دیشب که رفتم دستشویی خون اومد بعدش شیاف گذاشتم الان که رفتم دیگه خون نبود شاید در حد ...

اگه شرایطت استیبل شده بهتره نری.... 

اما اگه استرست رو کم میکنه بری هم بد نیست..... 

خدا رو شکر که بهتری عزیزم  استراحت مطلق باش تا کلا قطع بشه  نگران هم نباش باقی مانده هما ...

ممنون عزیزم، یاخدا، یعنی هماتومم دفع شده، آخه دکتر گفت هماتومت خیلی کوچکه، نمی دونم این لخته های بزرگ چی بود با خون ریزی دفع می شد.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
سلام بچه هااا خوبین همگییی 🤗🤗🤗❤❤❤ عزیزان من فردا ب امید خدا میرم برای انتقال... آخرین جنین هام ...

سلام عزیز دلم برو به سلامت خدا پشت و پناهت باشه انشالله که با همینا دوباره مامان میشی فدات شم منتظر خبرای خوبت هستم. حالت بهتره انشالله؟

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
نه دکتر جنتی رو نرفتیم. دکتر اطرج رو شاید بیام پیششون. نمیدونم کدوم بهترند و کدوم رو تلاش کنم نوبت ب ...

عزیزم من اون یکی دکتر رو نمیشناسم اما امیرجنتی رو خیلی قبول دارم...... 

برا همسرم من که خیلی بهمون انرژی + داد..... 

شکر خدا جوابم گرفتیم......

چه خوب بچه ها من شنیدم بجز قرص تقویتی و رژیم، تخلیه ۴۸ ساعته اسپرم، خیلی برای پایین آوردن dfi، موثر ...

عزیزم بله ترجیحا بهتره بیشتر از 2-3 روز نشه آخرین تخلیه..... 

البته دکتر جنتی یه کار دیگم کردن یه نامه نوشتن که روز پانکچر دو بار نمونه گرفته بشه با فاصله دو ساعت از هم..... 

بچه ها ميشه كمكم كنيد من ٥مرداد انتقال جنين بلاست دادم و دكتر گفت ١٠شهريور بيا براي سونو ايا زود نيس ...

عزیزم دکتر من دقیقا ۳۰ انتقال میگفت.... 

مثلا من ۵ بهمن انتقال دادم ۵ اسفند سونو شدم و قلبشم تشکیل شده بود.....