2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046485 بازدید | 684515 پست

[QUOTE=203770991]سلام عزیزم خوبی؟ ناپروکسن با آسپرین که تداخل داره با استرادیول تداخل ندارن فقط گلی تب و سرفه یعنی ...[/QUOTE

سلام ممنونم 

دوبار سطح اکسیژن خون رو گرفتن الان خوبم فقط سینه ام چرکی شده

ی سوال دیگه قرص استرادیول خیلی خالت تهوع و سرگیجه بهم بده مال هیمن قرص درسته

زینب جان من یه خواهشی ازت دارم . گلم دخترم ۶ سال و نیمشه قدش ۱۱۳ و  وزنشم ۱۷ و نیمه . قد همسرم ...

يبار تو به خانه برميگرديم دكتر غدد صحبت ميكرد ميگفت عوارضي نداره و منفعتش بيشتره 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه  من همه داروهارو خوردم گفتن کامل باید 28 تا مصرف بشه منم میدونستم اثری نداره ولی خوردم نه مش ...

خواهش عزیزم .نگران نباش .تازه من روز ۴ رفتم ولی خوب گفتن از فردا شروع کن 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
نه  من همه داروهارو خوردم گفتن کامل باید 28 تا مصرف بشه منم میدونستم اثری نداره ولی خوردم نه مش ...

با این شماره تماس میگیری ؟؟

۰۲۱۲۳۵۶۲۱۴۴

این شماره کارشناسی رویان هست

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
خانوما کسی جدیدا اوبووست گرفته 'از کجا پیدا کنم

با داروخانه دکتر تشیدی تماس بگیر ببین داره

دوستان واقعا کسی ک مطمن هست راهنمایی کنه  من الان چند هفته حساب میشم ازاخرین روز پری باید حساب کنیم بعضیا میگن تاریخ روز انتقالت با دوهفته بزاری روش اگ اینطور باشه من تازه ۴ هفتمه ولی اگ با تاریخ پری باشه ۵ هفته ۵ روزم

يبار تو به خانه برميگرديم دكتر غدد صحبت ميكرد ميگفت عوارضي نداره و منفعتش بيشتره 

والا سیلویا جون هر وقت میخوام کاریو انجام بدم اطرافیان اینقدر از بدیاش میگن منصرف میشن . گلم برادر همسرم با آمپول رشد ،الان نرماله خواهرش کوتاهه . خودش ۱۸۰ . میگم نکنه مثل اونا کوتاه بشه 

خدای من خدای معجزه هاست . 
دوستان واقعا کسی ک مطمن هست راهنمایی کنه  من الان چند هفته حساب میشم ازاخرین روز پری باید حساب ...

دقیق ترینش که سونو میگه بهت 

تعداد روزایی که انتقال دادی + 14+ سن جنین 

این. روش هم تقریبا با اخرین روز پریودی یکی میشه برا من یکی دو روز این دو روش با هم فرق داره

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
واقعا استرسم زیاده، از سقط های مکرری که داشتم، از ذخیره پایینم، سن بالام، زبون نفهمی دکترا و تنهایی ...

حق داری عزیزم می فهممت همه مشکلات یک طرف تنهایی و دوری از طرف دیگه.اولا به نظره من با برنامه ای که اونجا دارن پیش برو خودت و داروهات رو با ما که تو ایران هستیم مقایسه نکن نظره من اینه که آلمان پزشکی قوی داره و پیشرفته هستش.پس همش با مقایسه با کارایی که اینجا داره انجام میشه به خودت استرس نده علم در آلمان خیلی از ایران پیشرفته تره.پارسال این موقع که میکرو کردم و منفی شد نه خودم میتونستم اهدایی رو قبول کنم نه همسرم ولی یکسال هی راجبش حرف زدم تو هر فرصتی از دغدغم و اینکه هرطوریه می خوام مادر بشم با همسرم حرف زدم واقعا نسبت به این موضوع موضع داشت ولی پذیرفت.شما هم همین کار رو بکن و زمان بده بالاخره راضی میشه.برای اهدایی تا ۵۰ سالگی فرصت داری از هیچ چیز نترس و الان با آرامش با تخمک خودت تلاش کن ایشالله میشه همانطور که برای خیلی ها شده

سلام دوستان میگم پردنیزولون و آ اس آ باید سر ساعت مصرف بشه؟من بعضی وقتا پردنیزول رو ۹ صبح میخورم بعضی وقتا ۱۲

@زینبی_بابا    

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
با داروخانه دکتر تشیدی تماس بگیر ببین داره

سلام گلم خوبی؟انتقال دادی؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
والا سیلویا جون هر وقت میخوام کاریو انجام بدم اطرافیان اینقدر از بدیاش میگن منصرف میشن . گلم برادر ه ...

بچه ات رو اگه ممکن بود بفرست ژیمناستیک. توی سن ۴-۵ سالگی خیلی تاثیر میذاره روی رشد