2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046591 بازدید | 684530 پست
عزیزم بستگی داره به مرکز، مرکز ما که انجام میدن، یعنی جنین شناس نظر میده، بعد نامه میده به دکتر که ب ...

متاسفانه اینجایی که میرم کلی قانون مسخره دارند.☹

من یه بیمارستان تخصصی زنان بخش باروری توی آلمان میرم . اصلا نمیدونم تیم میکرو چه کسانی هستند. فقط با یه دکتر سر و کار دارم که اون همه چی رو بهم میگه یا میده 

مامانای باردار کدومتون شکم بند بارداری استفاده میکنین؟من دکترم گفته بزنم استفاده میکنم بیشتر دل و کمرم درد میگیره نکنه ضرر داره؟؟؟

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حق داری عزیزم می فهممت همه مشکلات یک طرف تنهایی و دوری از طرف دیگه.اولا به نظره من با برنامه ای که ا ...

مطمئنم که اهدایی رو هیچ وقت راضی نمیشه. بارها صحبت کردم  باهاش. همسر من اهل آلمانه و کلا با این نگرش بزرگ شدند که بدون بچه هم زندگی جریان داره. الان داداشش هم بیشتر از ده ساله که ازدواج کرده ولی همون اول گفتند بچه نمیخوان. 

البته من کلی با همسرم حرف میزنم که یه بچه به فرزند خوندگی قبول کنیم ولی خودت که میدونی این هم سختی های خودش رو داره‌. آلمان بچه ایی رو به فرزندخوندگی گرفتن تقریبا غیرممکنه، چون خودشون تحت پوشش میگیرند و ایران هم نمیدونم با همسری که تبعه نیست چطور قبول میکنند.

مطمئنم که اهدایی رو هیچ وقت راضی نمیشه. بارها صحبت کردم  باهاش. همسر من اهل آلمانه و کلا با این ...

عزیزم این که تو جایی زندگی میکنی که بدون بچه هم اوکی هستن همه خیلی خوبه، حداقل استرست کمتره از ماها هست، راستش من اگه از حرف اطرافیان نمیترسیدم و نگران اینده زندگیمون نبودم اصلا اصلا غصه نمیخوردم 

پس من یعنی توهفته ۴ خون ریزی کردم 

تبسم توهم بعدانتقال درد رحم و شکم داشتی ؟من روز دوممه رحمم تیر میکشه میزنه به پام

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
سلام عزیزم تو خوبی .بله امروز انتقال دادم

مبارکت باشه عزیزم 9ماه بچسبن به دلت منم دیروز انتقال دادم😍😍

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
عزیزم این که تو جایی زندگی میکنی که بدون بچه هم اوکی هستن همه خیلی خوبه، حداقل استرست کمتره از ماها ...

اره اینجا اکثرا اینطوریند ولی خانواده همسرم کاملا برعکس اند.

اولین چیزی که همسرم توی روز خواستگاری از من پرسید این بود که دلش میخواد بچه داشته باشه و نظر من رو میخواست بدونه، چون خیلی از دخترها اینجا دلشون نمیخواد بچه دار بشند.

مادر شوهرم هم  اول سوالی که بعد عقد از من کرد این بود که به بچه فکر میکنید. نگران بود که ما هم بگیم بچه نمی خواهیم. شوهرم گفت حالا که زوده ولی اره. مادر شوهرم چندین بار بهم گفته ما دلمون نوه میخواد، چند بار گفته پسر بزرگم گفت بچه نمیخواد و هیچوقت دلیلش رو نگفت. شما به فکر باشید.

مدام زنگ میزنه و از مرحله مرحله درمانم می پرسه. یعنی هیچ نوبت دکتر من رو فراموش نمیکنه و همه رو دقیق یادشه. البته میدونم که از روی دلسوزیش هست چون واقعا خانم خوبی هست اما به من خیلی استرس وارد میشه. مطمئنم که غروب زنگ میزنه که بپرسه سونو چی شد.

چندبار سر این قضیه با همسرم بحثم شد که نمیخوام کسی چیزی بدونه، ولی حالیش نمیشه.  از طرفی مادر شوهرم خیلی مسن هست حدود ۷۵ سالشه، نمیخوام باهاش بد برخورد کنم.

مبارکت باشه عزیزم 9ماه بچسبن به دلت منم دیروز انتقال دادم😍😍

مرسی عزیزم .همینطور برای شما  پس با همیم 🤩🤩

کدوم مرکزی شما ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
دکترم امروز گفت تعداد کم رو بلاست نمیکنند.

چه اشکالی داره؟ اتفاقا نظر دکتر رزاقی هم اینه که سه روزه برای تعداد جنین کم، بهتره و حتی احتمال رشدش در رحم بیشتره. منم انشالله این دفعه قراره باز سه روزه انتقال بدم.

به این چیزا فکر نکن بنظرم حرفشون درسته. گفتی سه تا فولیکول داری با ذخیره کم، منو بگو که بار اول ذخیرم یک و شش بود که چهارتا فولیکول شد و نهایتا سه تخمک و سه جنین. می فهمم ماها که ذخیرمون کمه نگرانی مون بیشتره اما مهم کیفیت جنینهاست. سعی کن همه ش به جنبه های مثبتش فکر کنی. ✌

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
چه اشکالی داره؟ اتفاقا نظر دکتر رزاقی هم اینه که سه روزه برای تعداد جنین کم، بهتره و حتی احتمال رشدش ...

ممنون از حرفای دلگرم کننده شما و همه دوستان  .

ان شااله که واسه من هم جنین های تپل و خوب تشکیل میشه. توکل به خدا. 

مطمئنم که اهدایی رو هیچ وقت راضی نمیشه. بارها صحبت کردم  باهاش. همسر من اهل آلمانه و کلا با این ...

خواهر من آلمان زندگی میکنه و همسرش آلمانیه .خودش تمایل به بچه داشتن نداشت چون پزشکه متخصص هستش و دوست داشت زمان برای یادگرفتن جراحی داشته باشه ولی برعکس همسرش بچه میخواست و مجبور شد خیلی زود بچه دار بشه .اینجوری هم خیلی سخته و آدم تحت فشار بیشتری هستش.همین که همسرت اصرار نداره بازم خوبه و شاید در طول زمان بشه روی فکرش کار کرد

اره اینجا اکثرا اینطوریند ولی خانواده همسرم کاملا برعکس اند.  اولین چیزی که همسرم توی روز خواس ...

وای الان این حرف های شما رو خوندم یاد خواهرم افتادم بر عکس که همه فکر میکنن آلمانی ها خیلی سرشون تو کاره همدیگه نیست ولی برعکسه .مادر شوهر خواهرم خیلی تو زندگیش دخالت میکنه در مورد بچه دار شدن هم .ما برای مراسم عروسیشون که رفته بودیم مدام گوشزد میکردن که زود بچه دار شن.وکلا خیلی دخالت میکنن هم خودش و هم پدرش.در حالیکه خواهره من خیلی آدمه مستقلی هستش ولی از دستشون شاکیه