2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046596 بازدید | 684531 پست
ببخشید نگرانت میکنم ولی تو مرکز ما اگه تست مثبت باشه انجام نمیدن ومیگن کرونام روی اسپرم تاثیر میزاره ...

اگر  فقط روي اسپرم اثر ميزاره ميشه كه تخمك رو بگيرن و فريز كنن و اسپرم رو بعد بگيرن؟ 

اخه اگه ما كرونا داريم بايد حداقل يكم سردرد يا تب داشته باشين😭

چه بدشانسي اوردم😓

خدايا مرا در جستجوي آنچه برايم مقدور نكرده اي خسته نكن 💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر نکنم دیر باشه.منم روز ۵ برام شروع کردن .ولی اگر تهرانی فردا یه سر بزن مرکز ببین هستن یا ن ؟ پس ...

نه  من همه داروهارو خوردم گفتن کامل باید 28 تا مصرف بشه منم میدونستم اثری نداره ولی خوردم نه مشکل اینجاس تهران نیستم تماسم میگیری همش اشغاله و وقتی هم جواب میدن درست حسابی گوش نمیدن تا بخوان راهنمایی کنن همش عجله دارن حضوری میتونستم برم خیلی خوب میشد اهان پس شمام روز 5 شروع کردن براتون خداروشکر منم روز 5 میشه شنبه ممنون راهنمایی کردی عزیزم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
سلام این گزارش هیسترو منه گفتن رحمت هیچی نداره بعد این سپتوم چیه وگفتن خراش دادن تو گزارشش ننوشته؟

سپتوم رو برداشتن گلم، ملاک گزارش هست 

حالا نمی دونم ولی حدس می‌زنم همین خراش هم حساب میشه

دوستان با حالت تهوع و اسید معده چیکار کنم،اسید معده م خیلی زیاد شده

سلام عزیزم. بارداری انشالله؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
واقعا ممنونم ازت عزیزم . چجوری جبران کنم . الان میفرستم

عزیزم من هنوز با دوست متخصص اطفال نتونستم صحبت کنم، هفته آینده میبینمش

ولی گویا بالا بودن calprotectin در سال اول تولد بچه ها نرمال هست، کلا خیلی نگران نباش عزیزم، حتما نتیجه صحبتم با دوستم رو میام بهت میگم گلی

https://s4.uupload.ir/files/screenshot_20210816-175814_onedrive_yap6.jpg

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/15210674/عزیزم اینم لینک اون مقاله ایی که خوندم ولی چند تا مقاله دیگه هم دیدم که نشون میداد این میزان تو بچه هایی که شیر مادر میخورن بالاتر هم هست تازه نسبت به پسر شما

عزیزم من هنوز با دوست متخصص اطفال نتونستم صحبت کنم، هفته آینده میبینمش ولی گویا بالا بودن calprotec ...

زینب جان من یه خواهشی ازت دارم . گلم دخترم ۶ سال و نیمشه قدش ۱۱۳ و  وزنشم ۱۷ و نیمه . قد همسرم ۱۸۰ و قد خودم ۱۶۴ . حالا دخترمو برم فوق تخصص غدد یه سری آزمایش و عکس مچ دست رو نوشت . گفت میتونم هورمون رشد رو براش تجویز کنم صفحه قدش برای بچه ۴ سال و نیمه س . حالا یه آزمایش ۴ مرحله ای نوشته ولی فعلا نبردم بچه رو . به نظرت عوارض هورمون رشد زیاده ؟؟؟؟ رراستی خواهر شوهر و برادر شوهرم کوتاه هستن 

خدای من خدای معجزه هاست . 
سلام دوستان بنده تب  وسرفه داشتم دکتر عمومی بهم ناپروکسن و گاباپتین داد و قرص استرادیول هم میخو ...

سلام عزیزم خوبی؟

ناپروکسن با آسپرین که تداخل داره

با استرادیول تداخل ندارن

فقط گلی تب و سرفه یعنی قطعا کرونا ،تحت نظر متخصص عفونی باش گلم تا علائم حیاتی شما مثل تنفس، صدای تنفس و تعدادش، ضربان قلب، صدای قلب، سطح اکسیژن و... رو برات چک کنن

قرنطینه هم فراموش نشه گلم، ان شاء الله زودتر خوب بشی