2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046352 بازدید | 684509 پست
چطوری معلوم شد جفتت پایینه پس چرا به من چیزی نگفت؟

عزیزم حتما مشکلی نبوده که چیزی نگفتن نگران نباش

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

سلام دوستای عزیزم ب لطف خدا من فردا انتقال دارم به دعای خیرتون محتاج ممنون میشم یه صلوات مهمونم کنید  ان شاءالله  به لطف خدا و بحق اقا ابا عبدالله همه انتقالیا مثبت بشن و همه ی اونایی که مامان شدن ب سلامتی و ب موقع نینیشونو بغل بگیرن ❤ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی عزیزم . شما قبل پانکچر چه ویتامینایی مصرف کردین و چه مدت ؟ دکتر همسرتون کی بود

من اوبوست روزی سه تا و همسرم چندماه بود ویتامین سی میخورد ولی بیست روز عرق کاسنی و یه داروگیاهی بود تقویتی جینسینگ و زنجبیل و ایناداشت میخورد و یه قرص فرتیلایز اسمشو مطمءن نیستم میخورد همسرم دکترنداشت خودمون گرفتیم ایناروخورد

فکر کنم انتقال داده دیگه چون اصلا نیومده این چند روز منم خیلی به یادشم @haniiijoooon    

سلام سارای عزیزم و پروانه جون ممنونم که به یادم بودید بسته اینترنتم تموم شده بود گلم یه هفته ای شد فک کنم نیومد تایپک ان شاءالله فردا انتقال دارم توکل بخدا

تا خدا برام چی بخواد

مال منم هماتومه بهم نداد  بهم ا اس ا داد با شیاف و امپول پروژسترونمم دوبرابر کرد

آمپول پروژسترونم خوبه، کم کم خون ریزیت قطع میشه، خیلی استراحت کن.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
عزیزم یادت میاد روزای اول علایمت چی بود من روز۶ام هستم

پهلو سمت راستم خیلی درد می کرد، ولی به نظرم به علائم نیست، بودن کسایی که بدون علامت هم مثبت شدن، انشاءالله شما هم جوابت مثبت شه عزیزم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
فقط استراحت و اينكه دكتر سونو بهم گفت هرچي سن بارداري بره بالاتر جفت هم ميره بالا. نگران نباش سعي كن ...

وای چیکا جون من امروز خیلی درد داشتم زیر دلم.واژنم .یه حس سنگینی.اصلا یه جوری بود.کلی استرس تحمل کردم کی این دردا و نگرانی ها تموم میشه

ببخشید عزیزم تو همین هیسترو تشخیصی برداشتن سپتوم رو؟ با اینکه بعدا از ماما پرسیدم گف برداشته ولی یکم ...

منم براي هيسترو تشخيصي رفته بودم ولي تو عمل ميبينن سپتوم و چسبندگي دارم و بر ميدارن.بعد تو پرونده كه دادن بهم نوشته شده بود كه سپتوم و چسبندگي به اندازه ٢در ١ سانت برداشته شده و خراش آندومتر دادن و عمق رحم رو از ٧ كردن ٨ .فكر كنم بالون داخل رحم ميزارن براي يكساعت .البته دقيق پروسه اين كار نميدونم.ولي نگران نباش اولش تشخيصي هست حتما سپتوم رو ديدن و برداشتن.من تو تمام عكس رنگي وسونو ها كه بارها پيش پاكروش و نصر انجام داده بودم رحمم سالم بود حتي خود رزاقي هم تو سونو نديد ولي گفت هيسترو بايد بشي