2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست
زنده باشي گلم دعا كن بسلامت بگذره اين چند وقت باقي مونده🥺🥺

چیکا من جفت یه قلهام پایینه

چیکار کردی جفتت رفت بالا؟

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
چیکا من جفت یه قلهام پایینه چیکار کردی جفتت رفت بالا؟

فقط استراحت و اينكه دكتر سونو بهم گفت هرچي سن بارداري بره بالاتر جفت هم ميره بالا. نگران نباش سعي كن استراحت كني من هنوزم اصلا به خودم فشار نميارم 

خداياشكرت....❤️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط استراحت و اينكه دكتر سونو بهم گفت هرچي سن بارداري بره بالاتر جفت هم ميره بالا. نگران نباش سعي كن ...

یعنی نشستن هم خوب نیست

من کاری نمیکنم ولی راه زیاد میرم یا میشینم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
ممنونم ازت😍

خواهش میکنم عزیزم ببین خیلی گشتم نسخه اصلی رو پیدا نکردم فک کنم اون موقع آزمایشگاه برده ولی دوتا قبض پرداختشو پیدا کردم اسم ازمایش داخلش نوشته واست میفرستم همون که گفتم یکی کاریوتایپ یکی AZF به دکترت بگو این دوتارو بنویسه خودتم نگاه کن داخل عکس هست

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
ممنونم ازت😍

اون یکی عکسم اینه عزیزم اینا قبضای پرداخت بود پیدا کردم 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
این بار به دلم افتاده مامانی

حدا از دهنت بشنوه ان شاالله🤲🤲🤲التماس دعا

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلطان اندومتریوز سلام میکنه✋  برو دختر این حرفها چیه . اصلا ذهنتو درگیر نکن . من گرید ۴ بودم و ...

بارداری به سلامتی؟والا این مدت این قدر مشکل پیدا کردم گفتم اینم خطرناکه حتما از دکترم پرسیدم چیزی نگفت فقط ال دی گفت بخور بیا نمیدونم والا

عزیزم ضخامت من هم بالا نمی رفت هرچی که استرادیول می خوردم اخر برام پچ استرادیول تجویز کرد و اکی شد پ ...

سلام عزیزم منم دکتر برام پچ نوشت آندومتر بالا نمیره واقعا پچ تاثیر داره و اینکه شما چند خریدید؟

به سلامتی عزیزم این کردنای لعنتی فعلا هست بخوایم عقب بندازیم زمانو از دست میدیم من خودم روزی صد بار ...

مرسی عزیزم . آره اتفاقا همسرم با شماه هم عقیدس . توکل بخدا آره این لعنتی فعلا هست

الهی آمین گلم

خدای من خدای معجزه هاست . 

چطوری معلوم شد جفتت پایینه پس چرا به من چیزی نگفت؟

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
هماتوم نداری ؟ من هماتوم داشتم . زمانی که انوکسا رو قطع کردم خوب شدم اما پزشکم گفت قطعش کنم که باز ا ...

چرا گلم هماتومه و بهم ا اس ا داده بخورم

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗

عزیزم ببخش ی سوال شما بعد خونریزیت ازمایش بتا دادی یا سونو شدی یا ن 

من روزی ک خون ریزی کردم ازمایش دادم ک بتام۷۰۰ بود حالا مغزم درگیره میگم نکنه بعد خون ریزی بتا بیاد پایین شوهرمم اجازه نمیده برم ازمایش میگه استرس میگیری فقط سوالم اینه ک ایا اول جنین دفع میشه و بتا افت میکنه وبعد خون ریزی اتفاق میوفته یا خون ریزی اتفاق میکنه بعد افت بتا

عزیزم ببخش ی سوال شما بعد خونریزیت ازمایش بتا دادی یا سونو شدی یا ن  من روزی ک خون ریزی کردم ا ...

من سونو شدم عزیزم

فکر کنم اول جنین سقط میشه بعد بتا افت میکنه

ولی شما به این چیزا فکر نکن نی نیت سالم و سلامت انشاالله

خیلی نگرانی برو بیرون یه سونو بشو بهتر استرس

من تا ده هفتگی پنج بار رفتم سونو😄