2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست
عزیزان من کسی جواب سوال منو نمیدونست؟؟

ببخشید عزیزم من نمیدونم. ولی منتظر باشی هستن از دوستان ک خبر دارن میان میگن

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
منم سپتوم داشتم و تو عکسرنگی معلوم نشده بود . قبل از برداشتن سپتوم همه انتقالهام منفی میشد ولی بعد ا ...

سلام عزيزم

شما بعد از هيسترو اقدام طبيعي هم كرديد؟ مي خوام بدونم شانس بارداري طبيعي هم وجود داره؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید عزیزم شمام دردای پریودی وحشتناکی داشتین؟ میخوام ببینم این دردا ربطی ب سپتوم داشتن یا نه

من اندومتریوز داشتم و دردام غیرقابل توصیف بود . وحشتناک بود حتی چند بار بیمارستان هم رفتم از درد شدید .

سلام عزيزم شما بعد از هيسترو اقدام طبيعي هم كرديد؟ مي خوام بدونم شانس بارداري طبيعي هم وجود داره؟

سلام عزیزم . خوب معلومه که شانس طبیعی هم هست ولی من مشکلم خیلی حاد بود اقدام میکردم اما نمیشد . با آی وی اف هم بار چهارم جواب گرفتم . تازه همیشه میگم خدا لطف کرد در حقم وگرنه ناامید بودم 

دوستانی که هیستروسکوپی داشتین ی سوال دارم. پریود بعد هیستروسکوپی تون تغییری داشت؟ من الان 5 روزه فق ...

من الان پريود بعد هيسترو هستم روز سومم هستش.برعكس خونريزيم خيلي زياده و درد هم دارم .هر كسي يه جوريه.منم سپتوم داشتم 

سلام عزیزم . خوب معلومه که شانس طبیعی هم هست ولی من مشکلم خیلی حاد بود اقدام میکردم اما نمیشد . با آ ...

الهي شكر كه نتيجه گرفتيد.مشكلتون چي بود؟ من هم ميكرو كردم نشد .الان پيش رزاقي هيسترو كردم

انشالله جواب بگیری کی وارد سیکل میشید انشالله کجا اقدام کردید

مرسی گلم‌. والا اگه خدا بخواد با دکتر اسرافیلی میخوام انجام بدم . پروانه جون تا میخوام برم خانوادم دو دلم میکنن از کرونا وحشت زدم کردن . بهمن ماه رفتم از بس گفتن‌کروناس آزمایشها رو ول کردیم الان دوباره خواستم تا مهر مکمل بخوریم اول مهر برم دوباره شروع کردن😊

خدای من خدای معجزه هاست . 
من اندومتریوز داشتم و دردام غیرقابل توصیف بود . وحشتناک بود حتی چند بار بیمارستان هم رفتم از درد شدی ...

الهی چ سخت. بعد سپتومم همین جوری بودین؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱