2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046387 بازدید | 684511 پست
راستی یادم رفت بگم امروز معلوم شد دو تا بودن 😭 یکیش مثل قبلی پوچ بود و یکیش که جنین داشت قلبش ابست ...

چقدر ناراحت شدم 😞 حتما pgd بكن دفعه بعد متاسفانه چاره اي نيست بايد ادامه داد اين راه سخت را 

انشالله كه به زودي نتيجه بگيرين 

@tamana366     سلام عزیزم رفتی یا نه

سلام سارای عزیزم...بلاخره با هر بدبختی بود صبح زود حرکت کردیم...بیچارههه شوهرم داغون شده..خودمم نمیدونم از استرسه همش قفسه ی سینه ام درد میکنه🤕نکنه کرونا گرفتم 🙆🙆🙆فردا صبح برم سونو بشم ببینم دکتر چی میگه...اگه مشکل باشه و انتقال نده باید تا شنبه همین جا الکیییی باید موندگاااررر بشم😟

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستانی ک امپول سلکسان استفاده میکنید این امپول رو آزاد تهیه میکنید؟ امپولام تموم شده امروز شوهرم رف ...

بیمه تعلق میگیره فقط اینجوریه که مثلا دکتر 20 تا واست نوشت  از روزی که دارو رو میگیری تا 20 روز بعد نمیتونی بگیری بیمه تایید نمیکنه 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
جنین دارم  ولی بعد از ۵ بار پانکچر، یه منفی، یه شیمیایی، یه پوچ، یه ایست قلب جنین، دیگه جون ند ...

الهی بمیرم. سوفی جون منم از جنین اهدایی گرفتن پشیمون شدم. وقتی دیدم این مشکل برات پیش اومد دنیا روی سر منم خراب شد. من فکر کردم جنین اهدایی سلامتش تست میشه. اما نگو اون جنین های آدم هایی که مثبت میشند و بعد دیگه فریز رو تمدید نمی کنند به ماها انتقال میدند. خوب چرا انصاف ندارند. اونها اگه سالم بودند که کارشون به ای وی اف نمی کشید. به خدا داغون فکر و ذهن هامون. بدن دیگه برامون نمونده. خوش بحال تو که از ایران میری و بین این آدم های مریض و فرهنگ مریض ایران مجبور نیستی بمونی

سلام سارای عزیزم...بلاخره با هر بدبختی بود صبح زود حرکت کردیم...بیچارههه شوهرم داغون شده..خودمم نمید ...

سلام عزیزم خب به سلامتی خدا رو شکر که رفتی. انشالله که مشکلی نیست و انتقال میدی. چرا کرونا نه عزیزم اصلا فکر بد نکن انشالله که از خستگی راه باشه و چیزی نیست. 💓💓

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

[QUOTE=203309316]سلام سارای عزیزم...بلاخره با هر بدبختی بود صبح زود حرکت کردیم...بیچارههه شوهرم داغون شده..خودمم نمید ...[/QUO

انشالله که به خوبی انتقال میدی و برمیگردی عزیزم دیگه کاری که شده به خودت استرس بدی که بدتره سعی کن ریلکس باشی 

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
خانما توروخدا بگید من سرم آی وی جی از کجا بگیرم بیمه تایید نمیکنه آزاد هم نمیدن من اصفهانم توروخدا ا ...

اصفهان داروخونه امام سجاد رفتی ؟؟

متاسفانه این دارو خیلی سخت گیر میاد 

اگه سابقه سقط یا انتقال ناموفق داری پروندت رو ببر تامین اجتماعی اینجوری تایید میکنن

الهی بمیرم. سوفی جون منم از جنین اهدایی گرفتن پشیمون شدم. وقتی دیدم این مشکل برات پیش اومد دنیا روی ...

عزیزم جنین من اهدایی نبود

جنین خودمون بود، من مجوز رو گرفتم ولی جنین خودمون رو انتقال داده بودیم

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
شیافتو مقعدی میذاری؟ اگه مقعدی میذاری بیرون رویت بخاطر اونه  درد کمر و تخمدان و پا اگه مدام نب ...

چطوری عزیزم خوبی ؟؟

رفتی سونو ان تی ؟؟

خانما توروخدا بگید من سرم آی وی جی از کجا بگیرم بیمه تایید نمیکنه آزاد هم نمیدن من اصفهانم توروخدا ا ...

@ghazal6900    

این دوستمون شاید بدونن

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
مطمئنی فقط dfi گفته؟ شاید کاریوتایپ و ژنتیک رو گفته باشه من این ازمایشو همسرم اردیبهشت داد تو ابن سی ...

عزیزم آخرین dfi  همسرتون چتد شد؟

با dfi چند میکرو اتجام دادیت؟

ما با dfiهمسرم که ۲۴ بود میکرو کردیم

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
مطمئنی فقط dfi گفته؟ شاید کاریوتایپ و ژنتیک رو گفته باشه من این ازمایشو همسرم اردیبهشت داد تو ابن سی ...

عزیزم کاریوتایپ چیه؟

چه آزمایشات دیگه ای برای مردا هست؟ بجز اسپرموگرام و dfi . آزمایشات دیگه ای هم برای آقایون هست؟

چطوری عزیزم خوبی ؟؟ رفتی سونو ان تی ؟؟

سلام عزیزم

بله گلم خداروشکر جفتشون خوب بودن و عددی ان تی یکی۱.۵ و یه قل دیگه۱.۳

جفت یه قلها پایین و گفت استراحت کنم

سرویکسم۳۷ نمیدونم خوبه یا نه!

اکوی قلب جنین هم نوشت نگران شدم گفت من برای همه ivfای ها مینویسم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚