2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست
عزیزم ممنون از راهنمایی هات و وقتی که گذاشتی 😍 خیلی خوب بود  اسکرین شات گرفتم که نگه دارم ...

خواهش میکنم قابلتو نداشت❤

نه عزیزم مجبور شدم قل دومم و توی ۲۱ هفته ریداکت کنم الان یه پسر دارم...

دوستان خیلی از مرکز ابن سینا تعریف میکنن مخصوصا از دکتر انصاری پور خیلییی تعریف میشه اینجا،،، سیلویاجون هم پیش ایشون مثبت شده اخیرا

بازم یه تحقیقی بکن انشالله پیش هر دکتری میری دست پر و راضی برگردی🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من این دور رفتم کیست ۷ سانتی اندومتریا داشتم یعنی اصلا متوجه نشدم دکتر گفت تا زمانی که اذیتت ن ...

جدی میگی شاید تو بارداری مهم نبوده چون میگن بارداری باعث میشه سرکوب بشه خیلی میترسم هردفعه میرم دارو پانکچر بگیرم یه طوری میشه دکترمم یه توضیح نمیده ادم از نگرانی دربیاد فقط گفت یه دوره ال دی بخور ۱۷ عادتت بیا بدون اینکه ال دی رو قطع کنی بدو بدو رفت من موندم کلی نگرانی

من امروز رفتم سونو قلب جنینم ایستاده 💔💔💔  باید بازم برم برای سقط

مامان سوفی جون نمی دونم چی بگم، خیلی ناراحت شدم عزیزم، این چند روز خیلی به فکر شما بودم، تو ذهنم می اومدین و می گفتم خداروشکر که ادامه دادین و نتیجه گرفتین 🥲

منم ۲۱ ام انتقال دادم برای بار پنجم، 😶

من امروز رفتم سونو قلب جنینم ایستاده 💔💔💔  باید بازم برم برای سقط

ای خدا

😔😔😔😔😔😔😔😔💔💔💔💔💔💔..............

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
سلام بوپو جان، پسر جونت خوبه؟ عزیزم انقد تهوع دارم که نگو 😥 با اینکه تعریف دکتر قبادی رو خیلی شنید ...

سلام عزیزم . یه مدت درگیر بودن نتونستم بیام . چه خبر از خودت ؟ رفتی سونو ؟

شما چه میدونی سه بار سقط تو کمتر از یکسال یعنی چی

😢😢😔

عزیزم منم سه باز سقط داشتم

جدا از آزمایشات لازم برای زن و مرد.

ابن سینای تهران آزمایشاتی رو روی جنین و یا محتویات رحم موقع سقط انجام میده. بیا این آزمایشم بده.🙏

دکترشون میگفت تماس بگیرین تا شرایط نگهداری محتویات رحمی ویا جنین رو بگیم تا بیارین برای آزمایش

وای خیییلی ناراحت شدم. بغض و اشک دارم همش

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
سلام عزیزم خوبی خوبی؟ الهی بچه ام اعتصاب کرده  "دوستان گل که باردارین نمونه یه بچه که داره مام ...

سلام عزیزم . خوبی ؟ همیشه وقتتو میگیرم . اتقدر درگیر بودم که نتونستم جوابتو بدم . پس از کش و قوس های فراوان رفلاکس بوده . البته دکتر مقدادی رو عدم تحمل لاکتوز هم شک داشتن که آزمایش های تکمیلی رو نوشتن و انجام دادیم اما هنوز جوابش آماده نشده . حتما بهت اطلاع میدم که اگه مورد مشابه بود بهشون اطلاع بدید . پدر من دراومد رو شیر نخوردن پسرم 🤦‍♀️

عزیزم خدا گل پسرتو حفظ کنه،احتمال زیاد رفلاکس پنهان داره یا گوشش عفونت کرده،اگه تهران هستی ببرش پیش ...

سلام عزیزم . ممنونم از لطفت که وقت گذاشتی برام . با دکتر مقدادی چند بار تلفنی وقت گرفتم و ویزیت شد پسرم . این بار هم بردمش پیش یه دکتری تو شهر خودمون که از لحاظ عفونت گوش و گلو و ... چک بشه خداروشکر مشکلی نداشت این پزشک گفته رفلاکس هست و امپرازول داده . با دکتر مقدادی هم ویزیت شده اون نظرش رو عدم تحمل لاکتوز بود آزمایش هارو نوشت انجام دادیم اما جوابش هنوز آماده نشده . خودم فکر میکنم رفلاکس پنهان بوده

دوست گلم به حرفه‌ام گوش کن، واسه چی سرخود قطع کردی آره گلم نباید قطع کنی، کمبود آهن خواب بچه رو بهم ...

ممنون عزیزدلم ، بله خیلی اشتباه کردم ، ممنون از اطلاعاتت عزیزم الهی ک عاقبت بخیر باشی عزیزم ، دعای منو و خیلیهای دیگه همیشه پشت سرته ، خدا خیرت بده

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
اي جونم عزيزم خدا حفظشون كنه منم همه دلواپسيم مامانمه همش ميگم خدايا من هيچي به دل مامان بابام رحم ك ...

😢😢😢

ای خدا❤

مثل پدرشوهر و مادرشوهر من.

فقط همین یه پسرو دارن

فقط داروهاتو اصلا قط نکن امروز یه خانم خونریزی داشت قرصاشو قط کرده بود اومده بود سونو بشه سقط کنه تو ...

جدی؟😍

مگه میشه جنین دوباره رشد کنه؟

چه اتفاقی واسه اون خانون افتاده بود که داروهاشو قط کرده بود؟