2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046460 بازدید | 684513 پست
من امروز رفتم سونو قلب جنینم ایستاده 💔💔💔  باید بازم برم برای سقط

عزیزدلم الهییی بمیرم واسه دلت😭😭😭😭😭

خیلی سخته الهی خدا بهت صبر بده

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
۶ هفته رفتم عزیزم اون موقع هم معلوم شد دوقلوئه،،ولی جنسیت هنوز معلوم نیست

عزیزم شما لک لانه گزینی داشتید؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شیافتو مقعدی میذاری؟ اگه مقعدی میذاری بیرون رویت بخاطر اونه  درد کمر و تخمدان و پا اگه مدام نب ...

ن اتفاقا یادم میره ک گفتین مقعدی بزارم همون واژینال گذاشتم امروز شوهرم ی بیبی دیگه خرید و بزور گفته بزار گذاشتم مارک مرجان بود خیلی مارک بد بود طول کشید مثل سری های قبلیم تا هاله  بندازه ولی خیلی پررنگتر از سری های قبل شده

بستگی به نظر پزشکت داره، دکتر من با ستروتاید موافق بود، اما خیلی هارو دیدم می گن اورگالترون بهتره

دكتر شما كي بوده؟

خدايا مرا در جستجوي آنچه برايم مقدور نكرده اي خسته نكن 💚
مطمئنی فقط dfi گفته؟ شاید کاریوتایپ و ژنتیک رو گفته باشه من این ازمایشو همسرم اردیبهشت داد تو ابن سی ...

اره مطمعنم dfi رو گفت يك ميليون و نيم😢

بعد از درمان همسرتون  چند تا تخمك و چندتا جنين داشتين؟

خدايا مرا در جستجوي آنچه برايم مقدور نكرده اي خسته نكن 💚
ن اتفاقا یادم میره ک گفتین مقعدی بزارم همون واژینال گذاشتم امروز شوهرم ی بیبی دیگه خرید و بزور گفته ...

بعضی خانم های باردار به جای یبوست شکمشون روان میشه، من خودم اینجوری بودم و خیلی اذیت میشدم از دکترم پرسیدم گفت نگران نباش بعضی خانما اینجوری میشن کلا کار روده ها مختل میشه یا جذبش ضعیف میشه یا خیلی قوی که باعث یبوست میشه

تازه 2، 3 هفتس دیگه اسهال ندارم گلاب به روت

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
عزيزم ميشه بپرسم روز ١٤عدد بتاتون چند بود و چند هفته بعد از مثبت شدن اولين سونورو رفتين؟

عزیزم دقیق یادم نیست چند بود ولی ۲۷۰ یا ۲۸۰ بود ۴۰ روز بعد انتقال رفتم سونو

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
سلام زینبی جون من دیروز سونو شدم روز ۳ پریودیم بود گفت کیست ۱۸ میلی اندومتریوما دارم خطرناکه درمان م ...

عزیزم من این دور رفتم کیست ۷ سانتی اندومتریا داشتم یعنی اصلا متوجه نشدم دکتر گفت تا زمانی که اذیتت نمیکنه اشکالی نداره عمل نمیکنم شاید خودش کوچیکشه اگه نشد موقع زایمان برمیداره ۱۸ میل که چیزی نیست😂

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
داروهات چین عزیزم؟کی انتقال دادی؟بتا چند بوده؟

انوکسا شیاف استرادیول ویتامین دی ای آهن امگازون

۲۲ تیر انتقال دادم

۱۵ روز بعد بتام ۳۰۱ بود

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤   خدایا برا زندگی  همه چشم انتظارها معجزه های قشنگ و بی نظیر بفرست!!! الهی آمین
ن من بعد مثبت شدن ازمایشم روز ۱۶ و ۱۷ لک های ابکی قهوه ای خیلی کمرنگ دیدم و ۱۸ هم خون ریزی🤣 

آها مرسی گلم کی میری سونو

چرا نميري سونو دكتر غيرحضوريزيادي حرف ميزنن،لطفا برو سونو بعد برو دكتر

برا انتقالی ها فقط سونو خودشو قبول داره، شنبه قبل رفتم سونو گفت دوهفته دیگه بیا برا تشکیل قلب، دیشب هم بهش گفتم گفت ممکنه بری سونو هنوز قلبش تشکیل نشده باشه و اینکه برا جنین ضرر داره هر هفته بری سونو

دیگه توکل بر خدا، ان شاءالله که مشکلی براش پیش نمیاد خدابزرگه و ارحم راحمینِ خودش داده خودش ازش مواظبت میکنه من هرکاری که میتونستم کردم و میکنم ان شاءالله بحق علی اصغر امام حسین بچه مو برام حفظ کنه

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤   خدایا برا زندگی  همه چشم انتظارها معجزه های قشنگ و بی نظیر بفرست!!! الهی آمین