2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046500 بازدید | 684518 پست
نه مامان سبحان 😂😂 فعلا زود دخترم ۸ماهشه  واسه بعدا پرسیدم 😂😂 راستی فاصله سنی دخترت و دوتا ...

عزيزم دختر من با پسر اولم ١٦ ماه فاصله سني داره و با پسر كوچيك ٢ سال و ١٠ ماه ، ببين عزيزم فاصله سني كم براي بچه ها خيلي خوبه ، الان دختر من با پسر بزرگم هم بازيهاي خيلي خوبي شدن ولي خوب براي پدر و مادر يك كمي سخت ميشه ، من اگر همسرم كمكم نبود واقعا كارم خيلي سخت بود ، ديگه هر كسي بايد شرايط خودش رو هم بسنجه ولي فاصله سني بين ٢ سال تا ٢ سال و نيم به نظرم خوب باشه .

تو خودتو نارات نکن عزیزم 😭 واقعا برات خوب نیست برای بچه هات بده من دفعه سومه این اتفاق برام می افت ...

سلام ،اتفاقي پيغامتون رو خوندم ، ان شا الله اين روزهاي سخت ميگذره عزيزم و خدا به زودي بهتون فرزندان سالم و صالح ميده .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جنین دارم  ولی بعد از ۵ بار پانکچر، یه منفی، یه شیمیایی، یه پوچ، یه ایست قلب جنین، دیگه جون ند ...

عزيزدلم مطمئن باش بزودي مامان ناز و مهربون ميشي همه ي ما براي هم از ته دل ارزو ميكنيم يه مادر بشيم اين دفعه جنين هاتو pgdكن ان شاالله من مطمئنم خدا كمكت وكمكمون ميكنه،خيلي سخته ولي كوتاه نميايم تا به نتيجه برسيم

عزیزم تو الان باید تو آرومترین شرایط باشی واسه اون نی نی های ما خوب نیست غصه بخوری ها ممنونم عزیزم ...

عزیزم فرازونشیب زندگیم زیاده دردمو به هیچ کسم نمیتونم بگم هردفعه انتقال میدم مشکلاتم سربازمیکنه بعضی وقتا میگم شاید اصلا قسمت نیست من بچه دارشم

من امروز رفتم سونو قلب جنینم ایستاده 💔💔💔  باید بازم برم برای سقط

الهی بمیرم واسه اون دلت😭😭😭

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
عزیزم وقتی قلب میزده، بعد دیگه نمیزنه چه امیدی آخه؟ اگر کلا تشکیل نشده بود، میگفتن شاید دیر تش ...

عزیزم بخدا دلم خیلی شکست ایشالله خدا رو قسم میدم به این ماه عزیز خدا واست جبران کنه ،،هرکاری میکنم اشکم بند نمیاد بخدا😭😭😭

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
سلام عزيزم ميشه بپرسم روز ١٤عدد بتاتون چند بود،؟ و چندروز بعداز مثبت شدن اولين سونورو رفتين

سلام گلم،،روز ۱۴ عددش۱۰۵۹ بود یه روز بعدشم جواب رو بردم پیش دکتر گفت باید سونو بدی واسه ساک،،که ساکشم تشکیل شده بود ولی جنین نبود اون هفته که میشد ۴ هفته

کلی مشورت کردم با دکترها گفتند جنین دستکاری میشه و خراب میشه  ممکنه اصلا نگیره چون دستکاری شده ...

عزیزم این همه اینجا انجام دادن ومثبت شدن یکیش برنجک جون حالا برایه ماها رو هم که تعیین جنسیتیم یه نمونه بر میدارن رز قرمز رنگ وکبربری سزار با اولین انتقال مامان شدن من سری پیشم گفتم جنیناتو حتما تست سلامت ازش بگیر رحمت شکر خدا خ‌وبه یک بارم منفی بشه بار بعدی که میگیره حداقل مطمینی جنینت سالمه تا بگیره و اخرشم اینجوری از لحاظ روحی وجونی داغون بشی برایه قلب شکستت دعا میکنم هر چه زودتر خدا دامنتو سبز کنه ولی من باشم به حرف دکترا گوش نمیدم واین کارو هم امتحان میکنم