2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046824 بازدید | 684554 پست
منم با عارفی عمل دارم الان میگن ۱۶ تومن  پس طبق حرف شما بیشتر از ۱۶ حساب کنم چند روز استراحت ...

نه فکر نکنم بیشتر بشه

بله باردارم

من درد داشتم یک هفته ای استراحت کردم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
دوستان من روزی دوتا هپارین میزنم ماماهای مرکز درمانم میگن قطع کن دکترم میگه همون روزی دوتا رو بزن چی ...

به حرف دکترت گوش کن

دکتر منم نذاشت قطع کنم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چند وقت بعد دوباره میتونم انتقال بدم ؟ 

شوهرم میگه بیا بیخیال بچه بشیم من نمیخام انقدر استرس و ناراحتی بکشیم ولی من میخام یه بار دیگه شانسمو امتحان کنم شاید این بار خدا صدامو شنید 😔

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
خیلی ممنون😭💔❤

اله جانینان گریه کن اگه خالی میشی اما با گریه هم بگو خدا جاشو با معجزه ت پر کن سلامت باشه و به زودی بیاد بغلت منم دو بار منفی شدم نذاشتن گریه کنم و غمباد گرفتم گریه کن اما کنارش دعا کن گریه هات و نذر علی اصغر ،امام حسین بکن خدا عوضش دلتو شاد کنه به زودی

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
اله جانینان گریه کن اگه خالی میشی اما با گریه هم بگو خدا جاشو با معجزه ت پر کن سلامت باشه و به زودی ...

مرسی عزیزم💔💔💔

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
چند وقت بعد دوباره میتونم انتقال بدم ؟  شوهرم میگه بیا بیخیال بچه بشیم من نمیخام انقدر استرس و ...

برو دکتر فک کنم بگه پریود که شدی بری برا چکاب و بگه کی داروها تو شروع کنی تو این مدت خودتو تقویت کن

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

دخترا من ماه قبل ،قبل پریودی رفتم خراش که سیکل انتقالمو شروع کنم که زد و بدنم شکوفه زد و دکتر گفت کیست دارم.😂😂😂و سیکل انتقالم کنسل شد 

الان سوالم اینه اگه این ماه شروع کنم سیکل و اگه خدا بخواد و کیستم برطرف بشه نیاز به خراش دارم یا نه یعنی خراش رحم تاریخ انقضا داره؟؟.😁😁

@مامانو_سوفی    

@تورک_آنا    

سلام بچه هااا...خوبین همگی..شانس من رو میبینییییییین🤕🤕🤕🤕🤕🤕😥😥😥😞😞😞😞😞😞😞من دوشنبه وقت دک ...

اگه فردا بری مشکلی نیست تا شنبه دیگه همونجا بمون

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
دخترا تجربه دارین تفسیر کنید .

عزیزکم مورفولوژی یعنی اسپرم با شکل سالم 2 درصد

حرکت سریع اسپرما صفره متاسفانه اما حرکت کندش 20 

Dfi هم که عالیه 7 درصد

ایشالله با همینا معجزه خدا شامل حالت بشه عزیزدلم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
سلام بچه هااا...خوبین همگی..شانس من رو میبینییییییین🤕🤕🤕🤕🤕🤕😥😥😥😞😞😞😞😞😞😞من دوشنبه وقت دک ...

عزیزم مگه میشه نری نامه تردد بگیر پرس و جو کن ببین باید چیکار کنی. انشالله که جور بشه بری

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
دوستان من جواب آزمایشم‌ اومد منفی شدم 😭😭😭😭 بچه ها من حالم خیلی خرابه اصن نمیتونم قبول کنم اشکم ...

متاسفم حالت رو کامل درک میکنم خدا به دلتون آرامش بده عزیزم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
فردا تا  قبل از ساعت ۱۲ ظهر باید یزد باشم..با استرس باید برم 🤕..

عزیزم از دوشنبه بسته میشه کلا تا شنبه هفته دیگه هیچ مشکلی نیست امشب بری مگه چقدر راه داری تا اونجا

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم