2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046477 بازدید | 684515 پست
ادامه روند درمانی تورک آنا: خلاصه کنم من چند قدم رو برا گرفتن نتیجه + انجام دادم: ۱. تشخی ...

سلام عزیزم

منم شکم  و زیر شکمم یخه یخه میشه بگین چیکارا کردین ک دحمتون گرم شد ممنون میشم

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها میترونیدازول اثر ال دی رو خنثی می کنه؟

موندم چرا هم زمان هم ال دادن بهم هم اینو(بعد هیستروسکوپی دادن)

احتمال داره لک بینیم ب این خاطر باشه؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
دکتر آی وی جی نوشته نمیدونم بخدا

به دکترت بگو شاید وقتی ای وی ای جی نیست، بهت اینترالیپید بده. فقط فکر کنم اینترالیپید رو هر دو هفته تزریق میکنند.

من اینترالیپید دارم. اینجا معمولا اینترالیپید تجویز میشه، البته تجویز دکترها متفاوته، بعضی ها قبل انتقال دو دوره سرم میدند و بعد با جواب مثبت هر دو هفته یکی تا هفته ۱۲.

جایی که من میرم یه سرم فکر کنم روز انتقال میزنند و بعد با مثبت شدن هر دوهفته یه بار تا هفته ۱۲.

من فعلا سفرم احتمالا برگردم‌همسرمو میفرستم ازمایش  توی آزمایش قبلیموفو صفر بود  

امیدوارم مشکلی براتون نباشه و همه چی نرماله باشه.

ما هم ازمایش اول مورفو و حرکت صفر بود  ولی آزمایش دوم بهتر شده بود، الان دیگه نمیدونم و همسرم هم راضی به ازمایش مجدد نمیشه، میگه سه بار آزمایش دادم کافیه

عزیزم حالا که جریمه شدی نامه رویان رو ببر فرمانداری نامه تردد بگیر بعد ببر پلیس بعلاوه ده جریمه رو ب ...

عزیزم سلام خوبی؟

قبل انتقال آنتی بیوتیک خورده بودی درسته؟

عفونتی داشتی یا دکترت محض احتیاط داده بود؟

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
سلام عزیزم منم شکم  و زیر شکمم یخه یخه میشه بگین چیکارا کردین ک دحمتون گرم شد ممنون میشم

عزیزم خوب رحم سرد دو حالته..... 

طبع سرد و رحم سرد.... 

طبع گرم و رحم سرد.... 

خوب برا من طبعم و رحمم هر دو سرد بودن..... 

راحت‌تر بود..... 

سردیجات رو کلا حذف کردم حتی بعد انتقالم گرمی خوردم تا اینکه قشنگ خودم حس کردم سردی طبع و رحمم اوکی شده..... 

غیر تغذیه این نکات رو هم رعایت کردم..... 

موقع پریودی حموم و شستن تعطیل..... 

بعد نزدیکی و حموم بلافاصله آب نباید خورد..... 

بعد نزدیکی بلافاصله خودتو نشور.....

من جوراب پشم و شال پشم شتر و این چیزا پوشیدم..... 

حتی دقیقا یادمه ماه سوم با داریم که رفتم برا غربال اول دیگه چون حس میکردم گرمی بدنمو باز کردم..... 

البته خوب ممکنه برای کسی زودتر این حالت برسه برای یکی دیرتر به شدت سردی ربط داره.... 

برا همین اصلا قانون قطعی نداره..... 

اما برا درمان رحم سرد با طبع گرم یادمه به کم سخت‌تر بود..... 

چون مدیریت این سرد و گرمی یه کم سخت‌تر میشه نه باید از اون ور بوم بیفتی نه این ور بوم..... 

یعنی قسمت تغذیش یه کم سختتره اما بقیه نکات یکیه تقریبا..... 

راستی آب یخ و سردم کلا تعطیل..... 

من میشه گفت کلا آب ولرم میخوردم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام میگن انجیر برای یبوست خوبه ولی طبعش گرمه ضرر نداره بخورم

عزیزم والا من زیاد خوردم ببین کلا تغذیه قانون خاصی نداره..... 

به طبع هر فرد ربط داره.... 

من که طبعم سرد بود حتی تا ماه سوم بارداریم فقط گرمی خوردم غیر قاعده آورها..... 

یعنی میده و سبزیجات و همه چی با طبع گرم..... 

یعنی نمیشه گفت گرمیجات بعد انتقال بده..... 

ممکنه برا کسی بد باشه برا یکی مثل من خوب..... 

اما در کل انجیر جزء قاعده آورها نیست..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم والا من زیاد خوردم ببین کلا تغذیه قانون خاصی نداره.....  به طبع هر فرد ربط داره....  ...

سلام آنا جون خوبی گلم؟

مبگم یه سوال داشتم یکم برام عجیب بنظر میرسه 

دختر همسایمون ۴۵سالشه میکرو کرده میگه ۴۰تا تخمک داشتم که ۲۰تا جنین شد 

یعنی واقعا یه خانم ۴۵ساله امکان داره ۴۰تا تخمک داشته باشه ؟