2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046595 بازدید | 684530 پست
گلی همسرت چه مکملهایی میخورد ؟ خودت برای تقویت تخمک چی خوردی ؟

صفحه اول فکر کنم کامل داروها و نوشتت بودم..... 

من قبلا مراحل درمانی تک تک دوستان رو به صفحه اول منتقل میکردم اما دیگه امکان ادیت برداشته شد..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانوما من واس درمان از خوزستان میومدم تهران از رویان برگه تردد هم میگرفتم برگه رو بردم فرمانداری گفت ...

عزیزم حالا که جریمه شدی نامه رویان رو ببر فرمانداری نامه تردد بگیر بعد ببر پلیس بعلاوه ده جریمه رو براتون برمی داره، منم بوشهرم، هرسری که میخام برم شیراز، اول نامه از دکتر می گیرم (از طریق واتساپ)شوهرم میبره فرمانداری نامه تردد بهش میدن، بعد باز تو جاده که میریم پیامک میاد (با وجود نامه تردد) که جریمه شما در حال بررسیه، برگشتیم بوشهر شوهرم نامه فرمانداری رو میبره پلیس بعلاوه ده اگه هم جریمه شده باشه جریمشو برمی دارن، تنها راهش همینه.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
عزیزم مهم اینه مشکلاتت رو شدن نگران نباش جواب میگیری.....  من با ذخیره 0.01 هم دیدم جواب گرفتن ...

ممنون انا جون از توضیحاتت و دلگرمی هات.

توکل به خدا. خدا رو شکر به خاطر همه حکمتها و نعمت هاش

من روزی دو ساشه میخورم، نوشتم میواینوزیتول همون اینوفولیک است

اهان اين عاليه مطمعنا دست پر و با خبراي خوب مياي پيش مون🥰 امپول ها هم سر ساعت بزن 🥰پياده روي هم بكن حتي اگه بيرون نميتوني بري تو خونه پياده روي كن.چيزاي مقوي مثل اب هويجم اسپرم سازه. به همسرت بده ايشالا كلي جنين تپل مپل داشته باشي

مرسی عزیزم . از کجا بفهمم طبعش چیه ؟

والا من اون زمان یه کم مطالعه کردم یه حدسایی زدم اما برا اطمینان یه ویزیت پیش دکتر طب سنتی رفتیم..... 

صفحه 7 تا 10 دقیق یادم نیست تو یکی از صفحات در مورد طبع اطلاعاتی گذاشتم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اهان اين عاليه مطمعنا دست پر و با خبراي خوب مياي پيش مون🥰 امپول ها هم سر ساعت بزن 🥰پياده روي هم بك ...

مرسی عزیزم. توکل به خدا

به همسرم هر روز اورتومول فرتیل پلاس میدم که مخلوط کلی از ویتامین های مهمه و گرنه اب میوه و این جور چیزها نمیخوره اصلا.

عزیزم حالا که جریمه شدی نامه رویان رو ببر فرمانداری نامه تردد بگیر بعد ببر پلیس بعلاوه ده جریمه رو ب ...

ممنون عزیزم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
بله عزیزم هرچی تعداد جنین کمتر باشه هزینه فریزش بیشتره من یک ماه پیش ۵ تا جنینو دادم ۲۵۰

کدوم‌مرکزی

من‌پیامبران‌رفتم..

۲تاجنین‌۱۲۰دادم

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
ابن سینا البته تعیین جنسیت رو انجام نمیدن . اگه ناباروری باشه انجام‌میدن

عزیزم‌میشه‌توضیح‌بدی‌درموردش؟

چیکارمیکنن‌مثلا؟

هزینه‌هاش‌کمتره؟

ببخش‌گلم‌من‌ ازاول‌درجریان‌حرف‌هاتون‌نبودم

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻