2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046595 بازدید | 684530 پست
خانوما سلام من روز سیزدهم انتقالم 'هاله دور سینه ام بزرگ تر شده  از اثرات امپول شیاف یا میتونم ...

عزیزم چه شیافی؟ 

پروژسترون؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان کلی دعاتون کردم چه مادرای باردار چه منتظرا. انشاالله بحق امروز دلتون شاد شه. شماهم منو دعا کنید انشاالله سال دیگه با بغل پر بریم و این کرونا هم سرش کم بشه. پارسال نذر کرده بودم امسال برم اما قسمت نبود برام نموند واسه همین خجالت کشیدم برم همه دستشون پره ولی من دستم خالیه. به نیت همتون زیارت عاشورا میخونم انشاالله که حاجتتون روا شه❤️

خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜
بله عزیزم

عزیزم اصلا پروژسترون ربطی به بتا نداره..... 

هاله ای اگه هست به بتا ربط داره..... 

هاش سی جی تزریق داشتی بعد انتقال؟ 

آهان هاله دور سینه..... 

من فکر کردم هاله بی بی میگی..... 

عزیزم انشالله که مامان شدی..... 

در کل به نظرم ریلکس باش و به چیزای خوب فکر کن..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم اصلا پروژسترون ربطی به بتا نداره.....  هاله ای اگه هست به بتا ربط داره.....  هاش س ...

انا جون هاله دور سینم رو میگماا '

ن hcgنداشتم بی بی چکم نزدم 'علائمم هی میره میاد چیزی ثابت نبوده 'امروز هاله دور سینم توجه ام رو جلب کرد

من سوم،ششم نهم و دوازدهم.هر دفعه نصف امپول. به نظرتون اثرش تا کی هست.کی بی بی چک بزنم؟

منم مثل تو بود، 18 انتقالم بی بی زدم درست بود.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
عزیزم انتقال دادی ؟ چند ماه مصرف کرد ؟

سلام نه عزيزم انتقال ندادم من برج ٤ پانكچر كردم اين ماه ميخواستم برم واسه كاراي انتقال كه مطب دكترم تعطيل بود گفتن تا عادي شدن شرايط باز نميكنن من همسرم دو ماه قرص اسپريژن مصرف كرد عالي بود نتيجه ازمايشش