2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046476 بازدید | 684514 پست
گلی من عکس کیوتن گزاشتم ببینی ولی الان یادم نیست کدوم صفحه بودشرمنده حواس ندارم    

جوابتو دادم عزیزم گفتم درسته منم واسه پانکچرم از همون میخوردم که عکسشو فرستادی ولی دوزش کمه روزی چندتا میخوردم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چون بتات خوبه خودشون تشخیص میدن ولی وقتی تکرار میکنی خودت خیالت راحت میشه

بخاطر اینکه داروهام تموم شده فردا میرم دکتر،بنظرتون احتمال داره فردا بخواد سونو کنه،تازه ۱۷ روز میشه که انتقال دادم 

هرگز رشته ی امیدم از تو قطع نمی شود...
من مشهد هستم. مرکز نوین رفتم. همسرم آزواسپرمی بود. در یکسال 3 بار انتقال دادم که بار سوم مثبت شد. پا ...

اي جونم ان شالله به سلامتي بيان تو بغلت و هميشه خوشي شون رو ببيني عزيزم 😘 ميشه راجب مكمل ها و تقويتي و داروهاي قبل انتقال تون توضيح بدين

بخاطر اینکه داروهام تموم شده فردا میرم دکتر،بنظرتون احتمال داره فردا بخواد سونو کنه،تازه ۱۷ روز میشه ...

اره منم روز ١٦ رفته بودم واسه داروهام سونو نكرد گفت ٢ هفته ديگه بيا من الان روز ٢٠ ام 💋💋

فدات بشم حالا من چندتابخورم خوبه؟؟

خدد نکنه. روزی ۴ تا بخور اگه میتونی اگه نه سه تا. من الان دوز صد گرفتم که در روز سه تا بخورم اون ۳۰ میلیه کمه حتی ۵ تا هم میتونی بخوری

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
بستگی به دکترت و داروهات داره  مثلا اگه انوکسا داشته باشی گرونه  اگه ای وی ای جی داشته ب ...

جدي ميگين تو بارداري ماهي سه تومن هزينه دكتر و قرص😒چقد زياد🥲كسايي مثل من كه همسراشون يك حقوق كارگري دارن واقعا بهشون سخت ميگذره☹️خدا واسه همه بسازه🤦‍♂️

نه نداشته ولی زنموم دوقلو داشته گفت از اول تا اخرش دلدرد داشتم،،من همه دردی رو به جون میخرم فقط اینا ...

سلام اومدی از غربالگری؟

یه خبر بده

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
بچه ها من یه مشکلی که دارم اینه،یه جورایی وسواس گرفتم،هر جوری تکون میخورم و هرکاری میکنم همش خودخوری ...

فدات بشم ازحالا به اون طفلی استرس میدی بعد که بدنیابیاد بدجورانتقام میگیره ازخاله‌اش گفتن بود  

عزیزم ازبارداریت لذت ببربزاراون فسقلی راحت باشه

بخاطر اینکه داروهام تموم شده فردا میرم دکتر،بنظرتون احتمال داره فردا بخواد سونو کنه،تازه ۱۷ روز میشه ...

نه عزیزم خیلی زوده بعید میدونم سونو کنن من روز ۴۰ انتقال سونو شدم

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
سلام 😭 من ۷هفته باردار بودم دو قلو قلبشم یکیش یک هفتست تشکیل شده بود اما یکیش نه  استراحتم م ...

نه عزیزم هر خونریزی که سقط نیست برو یه سونو بده

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
سلام گلم میشه کمکم کنی من ۷هفته حامله بودم از دیشب افتادم خونریزی سقط شده؟

سلام عزیزم ،نههههههههه دور از جون

گلم برای ماها که ivf هستیم خون ریزی طبیعی هست، فقط با دکترت چک کن گلم دوز پروژسترون رو بیشتر میکنه برات و احتمالا انوکسا و آسپرین رو قطع میکنه یه مدت 

منم خون ریزی و لک داشتم 

انا چون هم خون ریزی شدییییید داشته ولی بچه هامون سرحال و وروجک هستن