2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046588 بازدید | 684530 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربوووووووووووونت برم. ان شاالله خبر شادی همه مون. امشب سر سفره افطار قبل خودم همه دوستای نی نی سایت ...

اي جونم اين روزا هرجا دلتون شكست منو از دعاي پر خيرتون بي نصيبنذارين ان شالله سال ديگه صداي نوزاد تو خونه هامون بپيچه…

سلام بچه ها من امروز دو تا جنین بلاست انتقال دادم آخرین جنینام بود دعا کنید برام که مثبت بشم من شیا ...

سلام عزیزم، به سلامتی گلم، انشاءالله این سری خوش خبری عزیزم، اونی که باید جذب میشه عزیزم، طبیعیه یه مقداریش بریزه بیرون.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
اره اتفاقا منم به دکترم گفتم تا الان انقدر هزینه کردم وکمی بهش اصرار کردم گفتم هرچی فکر میکنی شانس ل ...

اره منم خيلي راجب اين قرص شنيدم اخه دكترا هم اصرار به تقويتي و قرص كمكي به اصطلاح ندارن

سلام دوستان من امروز روز دوازدهمم و امروز صبح بی بی زدم و منفی شد بنظرتون هنوز امیدی هست اصن خورد تو ...

من دلم نیومد بگم خیلیم دعا کردم مثل من نشی ولی من روز ۵ نصف داشتم باروز سه انتقالم باور کن تا روز ۱۴ هاله داشتولی باردار نبودم

بچه ها من یه مشکلی که دارم اینه،یه جورایی وسواس گرفتم،هر جوری تکون میخورم و هرکاری میکنم همش خودخوری میکنم که نکنه الان بد حرکت کردم و واسه نی نی خطر داشته باشه،مدام نگرانم،واقعا نمیدونم چیکار کنم اذیت میشم.

هرگز رشته ی امیدم از تو قطع نمی شود...
من دلم نیومد بگم خیلیم دعا کردم مثل من نشی ولی من روز ۵ نصف داشتم باروز سه انتقالم باور کن تا روز ۱۴ ...

اره خودمم میدونم دیگه امیدی نیست از صبح به پهنای صورتم اشک میریزم همسرم سرکار بود بهش گفتم اون بدبختم به گریه انداختم 

فقط حکمت خدا رو نمیفهمم توکل کردم به خودش... کلی چیز رعایت کردم کلی دکتر سونو قرص. الکی امید بستم 😭😭😭😭😭😭😭

دوستان تو این شبای عزیز دعا کنید دلم آروم بگیره من داغونم واقعا

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
سلام 😭 من ۷هفته باردار بودم دو قلو قلبشم یکیش یک هفتست تشکیل شده بود اما یکیش نه  استراحتم م ...

اي جونم نميدونم چه كلمه اي ميشه گفت واسه اينكه دل مهربون تون اروم بگيره فقط دعا ميكنم به زودي معجزه خدا رو ببيني🤕

عزیزم شما میدونی چرا دکترم به من گفته نمیخواد تکرار کنی آزمایش رو?

چون بتات خوبه خودشون تشخیص میدن ولی وقتی تکرار میکنی خودت خیالت راحت میشه

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
سلام بچه ها من امروز دو تا جنین بلاست انتقال دادم آخرین جنینام بود دعا کنید برام که مثبت بشم من شیا ...

انشاالله مثبت میشی بحق شهید کربلا

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵