2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046335 بازدید | 684509 پست
اره شرايط مالي كه واسه همه سخته شماها دوستمين دروغ چرا ما سواري مونو فروختيم ولي بابتش خوشحاليم نميد ...

الهی عزیزم واقعاشرایط سختیه. 

عیب نداره ایشالله نی نی هامیان ویکی بهترینشومیخرید برای ورودبچه ها

ایشالله به همین زودیا میان ورودی ها1401

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان من دوزی دوتا هپارین میزدم امروز تموم شد واسه شب ندارم هیچ جاهم پیدانمیکنم میشه ب جاش انوکسا ب ...

عزیزم هپارین روزی 2 تاس اما انوکسا روزی 1 دونس فکر نمیکنم چون صبح هپارین زدی امشب بتونی انوکسا بزنی البته خیلی دیر دیدم نمیدونم چیکار کردی ایشالله که خیره

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
الهی عزیزم واقعاشرایط سختیه.  عیب نداره ایشالله نی نی هامیان ویکی بهترینشومیخرید برای ورودبچه ...

اونكه اره من قول ميدم اون لحظه كه ني ني رو بذارن رو صورتمون يك موجود گرم و نرم با بوي وانيلي همه چي همون لحظه يادمون ميره💙💖❤️به اميد اون روز واسه همه چشم انتظارا

انشالله همینطور هست خداازدهنت بشنوه چقدر خوبه هستین

سلام مهربون جون، چه خوب کردی اومدی دلمون تنگ شده بود برات

امیدوارم با همون 2 تا فسقل باقی مونده دوقلو باردار شی عزیزم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
اونكه اره من قول ميدم اون لحظه كه ني ني رو بذارن رو صورتمون يك موجود گرم و نرم با بوي وانيلي همه چي ...

وای خدا

من که اون لحظه از ذوق پس میفتم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
سلام مهربون جون، چه خوب کردی اومدی دلمون تنگ شده بود برات امیدوارم با همون 2 تا فسقل باقی مونده دوق ...

سلااااممم عزیزم خوبی قربونت برم؟ الهی من فداتون بشم شماها چقدر با معرفتیم اصلا ادموشرمنده میکنید. 

بخدادلم پیشتون بودها ببخشید

انشالله هممون مامان میشیم. منم خدابخواد توکلم فقط بخودشه اگربخواد بگیرن این دوتا

من همش به ثمین فکر میکنم و براش دعا میکنم کاش اونم بیاد یه خبر از خودش بده بگه که مامان شده

اونكه اره من قول ميدم اون لحظه كه ني ني رو بذارن رو صورتمون يك موجود گرم و نرم با بوي وانيلي همه چي ...

ایشالللهههههه عزیزدلم چه دعای قشنگی. الهی بحق این عزادرای های امام حسین بزودی نصیب هممون😍😍😍

منم 😊😊😊😊😊😊

فک کنم انقدر از ذوق گریه کنم من بندازن از بیمارستان بیرون😂😂

وای تصورشم برام لذت بخشه

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
سلااااممم عزیزم خوبی قربونت برم؟ الهی من فداتون بشم شماها چقدر با معرفتیم اصلا ادموشرمنده میکنید.&nb ...

تو انقد مهربونی مثه اسم کاربریت که وقتی یه مدت نباشی جای خالیت قشنگ حس میشه، دشمنت شرمنده باشه 

پایان شب سیه سپید است اصلا شک نکن

ممنون عزیزم رابطه همسر منم با پدرم دقیقا همینقدر خوب هست خداروشکر ولی من دلم میخواد یکبار دیگه امتح ...

خیلی هم عالی. در درجه اول خودت مهمی و اینکه توان فکری و بدنیش رو داشته باشی. وقتی خدا روشکر اینقدر مصمم هستی پس دیگه نظرسنجی نکن و به ندای دلت گوشکن😍😍😍😍