2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046466 بازدید | 684513 پست
سلااامم واو یره همشریم که. مویم فاطمه هستوم😍😍😍 ایشالله باهمین پانکچرها نتیجه میگری. خوشحالم ازاش ...

اي جونم چه افتخار بزرگي كه يك دوست همشهري و هم نام هم پيدا كردم ان شالله كه مصلحت خدا با خواسته دلمون يكي بشه و به زودي معجزه هاي خدا رو تو آغوش بگيريم دوست خوبم،

حق داري خسته بشي ولي حق نداري نااميد بشي🥰

ايشالا مامان شدنتونو ببينيم

کاش سمر می اومد یه خبری از خودش میاد خیلی تو فکرشم

منم خیلی تو فکرشم بهش پیام دادم جواب نداد

انشالله که خیر باشه

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم خیلی تو فکرشم بهش پیام دادم جواب نداد انشالله که خیر باشه

انشالله قرار بود بره انتقال انشالله که خوش خبر بیاد. شاید میخواد دور باشه از استرس.

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام عزیزم خوبی؟ توخودت بهترینی. من خودم توجربان تو بودم زمانیکه جنینت اونطوری شدم چقدر غصه خوردم خد ...

شکر خدا بد نیستم

تمام سعیمو میکنم که خوب باشم،انشالله به زودی خبر بارداری تک تک بچه های تاپیک رو بشنویم و ذوق کنیم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
بچه ها چقدر خوبه که شما ها هستین❤❤❤ چقدر قشنگ صحبت میکنین🧡💛 خدارو شکر که دوستای به این خوبی دارم ...

عزیزمی 😚😚😚😚

انشالله الهی آمین الهی آمین 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
اي جونم چه افتخار بزرگي كه يك دوست همشهري و هم نام هم پيدا كردم ان شالله كه مصلحت خدا با خواسته دلمو ...

اره واقعاسعادتی شد برام چقدر خوبه داشتن همشهری ایشالله خودتم بزودی باخبرای خوش بیای. مال من که ایشالله ابان اینها خدابخواد. قبلش نمیتونم چون فعلاوضع مالی اوکی نیست

عزیزم ازخدابراتون بهترینارومیخوام

الهی عزیزدلممم توچقدرخوبی. هممون کم میاریم یک وقتایی,, ولی باید سرپاشیم واین راه روادامه بدیم خدامو ...

باور كن دوست خوبم من تو اين راه به خدا رسيدم 

چقد بهش نزديك تر شدم چه شب هايي كه باهاش راز و نياز ميكنم چقد به معجزش دل بستم درسته يك سختي هايي داشت ولي خوبي هم كم نداشت ناباروري يك درد نبود يك راه بود واسه رسيدن به خدا چقد قشنگه تلاش كني ولي بدوني نتيجه دست كسيه كه از هركسي بيشتر دوست داره

انشالله قرار بود بره انتقال انشالله که خوش خبر بیاد. شاید میخواد دور باشه از استرس.

منم همین حدس رو میزنم

انشالله همینطوریه🥰🥰🥰

شکر خدا بد نیستم تمام سعیمو میکنم که خوب باشم،انشالله به زودی خبر بارداری تک تک بچه های تاپیک رو بش ...

الهی امین گلم🤗🤗🤗🤗

اینجوری دنیامون گلستون میشه. ایشالله حال دلت همیشه خوش باشه وپرانرژی ادامه بدی

سلام دوستای گلم حالتون خوبه؟ اولین شب ماه محرم هست ازهمگی التماس دعا دارم برای همدیگه دعاکنیم. من بی ...

سلام قربونت برم خوبي؟ الهي كه به حق علي اصغر امام حسين خداوند حاجت دلتو بده فداتشم❤️❤️❤️

خداياشكرت....❤️ 
اره واقعاسعادتی شد برام چقدر خوبه داشتن همشهری ایشالله خودتم بزودی باخبرای خوش بیای. مال من که ایشال ...

اره شرايط مالي كه واسه همه سخته شماها دوستمين دروغ چرا ما سواري مونو فروختيم ولي بابتش خوشحاليم نميدونم اين فرشته هاي خدا چرا نيومده ما رو جادو كردن😇

سلام قربونت برم خوبي؟ الهي كه به حق علي اصغر امام حسين خداوند حاجت دلتو بده فداتشم❤️❤️❤️

سلاااممم عزیزدلم ممنون خداروشکرتوخوبی؟ گل نی نی هامون چطورن؟ پس کی میخوای بترکی تو؟؟؟ نی نی جان هابیان وروجکا😂😂😍😍😍

الهی صحیح وسالم بیان بغلتون

اره واقعا درسته کاش صبرمن یکی بیشتر بشه واعتمادم بخدا100%

قطعا ميشه من فك ميكنم خدا خيلي دوسمون داشته كه اين راهو گذاشته جلوي پامون😍اخه نوع مادري كردن ما در اينده خيلي خاصه🥰ما مادراي خاص خدا شديم❣️ما برگزيده شديم واسه اينكه خاص مادري كنيم❤️ما به خودمون افتخار ميكنيم🌹