2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046766 بازدید | 684547 پست
سلام ببخشید چسپ جنین چه جوریه اصلا چیه تزریق میکنن

سلام عزیزم خوبید

من امروز روز ششم انتقالمه هرازگاهی سمت چپ زیر دلم تیر میکشه میتونه از علائم بارداری باشه؟😅

بعد دل درد پریودی هم دارم هرازگاهی نشونه بدیه؟

اينا رو واسه انتقال مصرف ميكردين؟ فرتيل سي ام چقد هزينش زياد شده

اره عزیزم دارم میخورم..نمیدونم ک انتقال میدن یا نه..اگر نده ک این همه هزینههه هیچیییی..بازم امید ب خداااا..آره من خریدم ۸۴۰..دیشب استرادیول خریدم ۵۰۰🤕

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله عزيزم چرا كه نه من هول بودم اول روز ٩ انتقال دادم ١٠١ روز ١٤ ، ٥٣٩ روز١٦، ١٢٤٠ بودن

چقدر عالی جنینهاتون بلاست بود یا سه روزه ..

من روز 15 بتام 184 شده یه کم نگرانم البته سه روزه بودن 

چقدر عالی جنینهاتون بلاست بود یا سه روزه .. من روز 15 بتام 184 شده یه کم نگرانم البته سه روزه بودن& ...

اره فدات بلاست بودن ٥ روزه بودن 

مباااركت باشه عزيزم با اين عدد حتي دوقلو هم داشتيم ميدوني رنج اش مهم نيست اينكه بعد ٤٨ ساعت ٢ برابر بشه مهمه 

و اينكه شما مثبتي همين كافيه مامان خانوم

💙💙💜💜💙💜💜 دوستان من روز یازدهم انتقال جنین هستم وسط کمرم انگار به اندازه یه نخود تیر میکشه وقتی بلند میشم یا حتی دراز کشیده ام😭😭😭😭 

از چی‌میتونه باشه هیچ علائم دیگه ایی ندارم 

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
اره فدات بلاست بودن ٥ روزه بودن  مباااركت باشه عزيزم با اين عدد حتي دوقلو هم داشتيم ميدوني رنج ...

اره خداروشکر بعد هفت سال مثبت شدم تکرارش کردم به امید خدا و امام حسین دوبرابر بشه دعام کنید