2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046595 بازدید | 684530 پست
تقویت یعنی چیا خوردی میشه بگی عزیزم

عزیزم صبحا عسل و سیاهدونه و ژل رویال 

در طی روز مغزیجات و گرمیجات ک رحمم گرم بشه 

شبم پایین نافمو با روغن سیاهدونه چرب میکردم 

ما خودمون زنبورداریم ژل رو عسل خاستی بگو پیجمونو بدم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدارو شکر مثبت شدی .بهم بگو قبل و بعد انتقال چکار کردی؟

من تو انتقالای قبلیم همه چیزو رعایت کردم هرچی فکر کنی ولی نگو مشکل ایمنی انعقادی داشتم اینبار لنفوسیت تراپی کردم با پی ار پی رحمی از بعد انتقالمم فقط ۳ روز استراحتم نسبی بودش و زندگی عادیمو میکردم 

من تو انتقالای قبلیم همه چیزو رعایت کردم هرچی فکر کنی ولی نگو مشکل ایمنی انعقادی داشتم اینبار لنفوسی ...

تبسم جان چند روز قبل انتقال پی آرپی کردی ؟؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

سلام

ببخشید خانما من واسه فردا نوبت سونو ntگرفتم،،منشیه گفت یکساعت قبلش لواشک وکاکائو بخور،،یعنی چی کاکائو ولواشک واسه چیه اخه؟🤔🤔

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
فقط بچه ها تغذيه چي باشه يا چه كاري كنيم ما تازه ها تا زمان اولين سونو واسه تشكيل قلب 

من پسته وبادام وکشمش میخوردم هرروز

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
فقط بچه ها تغذيه چي باشه يا چه كاري كنيم ما تازه ها تا زمان اولين سونو واسه تشكيل قلب 

هیچی عزیزم معمولی… فقط استرس نداشته باشین

زود هم نرید سونو که ساک رو ببینن و جنین رو نبینن الکی استرس بگیرین

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
سلام ببخشید خانما من واسه فردا نوبت سونو ntگرفتم،،منشیه گفت یکساعت قبلش لواشک وکاکائو بخور،،یعنی چی ...

خدايي بهش بگو اين تركيبو خودش ميتونه بخوره بدون اينكه اسهال بشه😐😐😐😐به من گفتن يه قاشق عسل بخورم من ابميوه انبه گرفتم سه تا ليوان خوردم

خداياشكرت....❤️