2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046775 بازدید | 684548 پست

[QUOTE=202433340]اشک هام بی اراده می ریزن می دونم  غصه بی فایده س،اما دست خودم نیست با دل شکستم برای همتون بهت ... انشاله بحق همین ماه محرم باردار میشی و صحیح وسلامت بچه اتو بغل میکنی

بچه ها کی اولین سونو انجام میشه?داروهام داره تموم میشه،برم دوباره?از الان به بعد چی بخورم که واسه تش ...

میشه لطف کنی بگی چه کارای انجام دادی که مثبت شدی؟بار چندم انتقال مثبت شد؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من رفتم دکتر ایمنی آزمایشامو دید . آپکام 26/8 بود که قبلا دکتر گفته بود نیاز نیس ب لنفوسیت تراپی.&nb ...

@زینبی_بابا    زینب جان ببخشید عزیزم در این مورد ممکنه منو راهنمایی کنین؟

@tabsome     تبسم عزیزم شما کراس مچ داده بودین؟ چ جوری بود و کجا دادین؟ من دیوونه شدم امروز هر جا رفتم یا نمیدونستن چیه یا میگفتن خون میگیریم تزریق می کنیم بعدش. در حالیکه ب من فقط گف آزمایش بدم نه تزریق و...

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
😁😁😍  عزیزم شما چه مدت بعد از مثبت شدن دوباره سرم اینترا تزریق کردین؟ یه سوال دیگه من الان ...

هر دو قرص (پردنیزولون و هیدروکسی) رو دکتر برات تجویز کرده؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

بچه ها خواهش می کنم اگه کسی چیزی میدونه در این مورد کمک کنه بهم. این دکتر ایمنی هم ظاهرا دوشنبه هاس فقط دسترسی ندارم بهش تا هفته بعد

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
من همون روز که ازمایشم مثبت شد دکترم‌گفت سریع سرمو بزن بعدیشم یکماه بعد زدم هیدروکسی ندارم ولی پرد ...

عزیزم شما روزی چند تا پردنیزولون مصرف کردی؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

خانمهایی که انتقال منفی داشتین بعدش تا ۳ماه هیچ دارویی استفاده نکردین؟؟من جنین فریز شده دارم زنگ زدم منشی دکتر گفت این ۳ماه هیچی استفاده نکن حتی فولیک اسید علتش چیه بنظرتون

ممنون عزیزم  گلم میشه ازقرص کیوتن که میخوری عکس برام بفرستی؟ ظاهراشرکت سازندهاشون فرق میکنه

خواهش میکنم. هر کدومو بخری مشکلی نیست فقط دوزش بالا باشه. من واسه پانکچرم قوطیش مشکی بود ولی اینسری اینو خریدم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام دوستانی که برای انتقال نشاسته خوردن نشاسته گل گرفتم و نشاسته ذرت کدومو بخورم؟؟؟

عزیزم ممکنه ذرتی که استفاده میکنن تراریخته باشه برا همین نباید مصرف کنی

نشاسته برنج خوبه

عزیزم شما روزی چند تا پردنیزولون مصرف کردی؟

دوتا ۵

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
@زینبی_بابا    زینب جان ببخشید عزیزم در این مورد ممکنه منو راهنمایی کنین؟ @tabsome &n ...

@farzi99    

سلام عزیزم خوبی .شما میتونی دوستمون رو راهنمایی کنی ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
دوتا ۵

از روز اولی که شروع کردی ۲تا؟ چه مدت قبل از انتقال شروع کردی؟

@farzi99     سلام عزیزم خوبی .شما میتونی دوستمون رو راهنمایی کنی ؟

قربوووووونت بشم عزیزم. خیییییییییییییییلی لطف کردی. الهی بحق این شب عظیم حاجت روا بشی تا سال آینده همین امشب نی نی بغلت باشه