2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046768 بازدید | 684547 پست
من چون زیاد بالا میارم بعد قرص ها و مکملمم بالا میارم چیکار کنم اخه هیچی به بچه ها نمیرسه حتی به ...

عزیزم تو دوقلویی ویار چند برابر هستش 

شما مکملاتو حتما بخور چون الان دوقلوهات دارن از بدن شما تغذیه میکنن ماهت بره بالا پادرد شدید و دندان درد میگیری که نمیتونی تحمل کنی هر طور شده بخور 

قرص دمیترون استفاده کن هر ۸ساعت مشکلی نداره تهوع رو کمتر میکنه غذای چرب اصلا نخور تهوع رو بیشتر میکنه من یادمه چیزای شور میخوردم حالم خوب میشد مثلا خیارشور یا چیپس و ماست موسیر 

امتحان کن 

لواشک بخور کمش میکنه 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
فکر کنم سه تاش گرفته😍😄

😁😁😍 

عزیزم شما چه مدت بعد از مثبت شدن دوباره سرم اینترا تزریق کردین؟

یه سوال دیگه من الان روزی دو تا قرص پردنیزلون۵ میلی و نصف قرص هیدروکسی کلروکین میخورم،شما هم این قرصا رو دارین؟اگه دارین ممنون میشم بگی بعد از مثبت شدن کمشون کردی یا نه

اللهم صلی علی محمد وآل محمد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم تو دوقلویی ویار چند برابر هستش  شما مکملاتو حتما بخور چون الان دوقلوهات دارن از بدن شما ...

اره با خیارشور و چیپس حالم خوبه ولی ضرر داره 

یه بدی هم دارم بدنم فقط دو سه روز از یچی خوشش میاد بعددیگه حتی نمیتونم نگاه بهش بکنم

من خیلی ویارای عجیبی گرفتم

به خودم به خواهرشوهرم به اتاقش به همه چیییییییی ویار دارم😁😰

خواهرشوهرم بیچاره تا پیشم میشینه بالا میارم رومم نمیشه بهش بگم😐

اتاقش رو که حتی نمیتونم نگاه کنم

خودمم هماتوم دارم حمام برام بده همش تو حمامم😬

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
😁😁😍  عزیزم شما چه مدت بعد از مثبت شدن دوباره سرم اینترا تزریق کردین؟ یه سوال دیگه من الان ...

من همون روز که ازمایشم مثبت شد دکترم‌گفت سریع سرمو بزن

بعدیشم یکماه بعد زدم

هیدروکسی ندارم ولی پردنیزولون رو ادامه میدم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
اره با خیارشور و چیپس حالم خوبه ولی ضرر داره  یه بدی هم دارم بدنم فقط دو سه روز از یچی خوشش می ...

اره میفهمم منم ویارای بد داشتم خیلی بد 

هماتوم داری اصلا نزار یبوست بشی آب زیاد بخور انشاالله دفعه بعد بری هماتوم رفع شده 

حمام برو مشکلی نداره فقط کار سنگین نکن 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
اره میفهمم منم ویارای بد داشتم خیلی بد  هماتوم داری اصلا نزار یبوست بشی آب زیاد بخور انشاالله ...

دمیترون برای یبوست نمیخورم 

ممنونم

چشم گلم دستت درد نکنه

خودت که از 1 یکی دوماه زودتر بخوری کافیه اما نمیدونیم چه سیکلی برات در نظر میگیرن بلند یا کوتاه اما ...

خوبه پس از الان همسرم شروع کنه بخوره برای آذر بدنش آماده میشه . انشالله اول گل پسرتو دنیا بیاری بعدشم خدا یه خواهر خوشگل بهش بده . 

خدای من خدای معجزه هاست . 
سلام عزيزم خوبي من امروز پريود شدم رفتم دكتر كه كاراي انتقال انجام بدم گفت كلا ارمغان مركز اي وي اف ...

واقعا میگی؟ ای خدا . خدا کنه بهتر بشه وضعیت آخه ماها چه گناهی کردیم هی عقب نیفته. منم خیلی ناراحت شدم

خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜