2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046792 بازدید | 684548 پست
میگم خانوما یه سوال دارم آمپول سینا فکت یا همون بوسرلین عوارضی داره یا نه؟؟؟ کسی بوده وقتی تزریق میک ...

من با تزریق سینافکت فقط اون قسمت تزریق امپول شروع میکرد به خارش و قرمز میشد

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقد شماها مهربونید و بهم کمک میکنید ان شاالله صد برابرشو از خدا بگیرید هم شما هم دوست قبلیمون   ...

لطف داری مهربون، انشاءالله به زودی دامنت سبز شه گلم  

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
نه اصلا همه نوع برندی داره بستگی به مبلغی داره که میخوای هزینه کنی دخترخالم ۵ ساله پیش اونجا سیسمونی ...

چه جالب، مرسی که گفتی ندا جون 

حتما میرم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
من با تزریق سینافکت فقط اون قسمت تزریق امپول شروع میکرد به خارش و قرمز میشد

ممنون عزیزم من فقط جاش یکم درد میکنه اما زود خوب میشه اما تخمدانم درد میکنه گفتم ببینم عوارض سینا فکته یا نه چون قبلا اینجوری نبودم البته ال دی هم میخورم  اسمش لویتود هستش سیکلم بلند مدته شما هم بلندمدت بودید؟؟؟

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
دوستای خوبم این بیبی رو هم بااولین ادرارم گذاشتم ک قبلیا بعد از ۵ دقیقه باذربین ی هاله ای شروع ب افت ...

مبارکه عزیزم، دیگه خیالت راحت شد بتات بالای 100 به نظر من، برو آزمایش با خیال راحت

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
عزیزم خوبی ؟ شما قبل انتقال خراش دادی ؟ چه کاری قبلش انجام دادی که بسلامتی مثبت شدی ؟ چقدر قبل پانکچ ...

ممنون عزیزم خوبم من خراش انجام ندادم قبل پانکچر هیچ ویتامینی نخوردم وفقط دکتر بهم سلن زینک داد قبل انتقال تقریبا سه ماه هرشب ویتامین دی ۱۰۰۰ می خوردم و وقتی سیکل انتقالم شروع شد ال ارژنین ۳ تا ۱۰۰۰ با پر گنازون و کیوتن ۱۰۰ و دو  سه روز یه بار ویتامین ای ۴۰۰ و روز انتقال هم به دستور دکتر یک ساعت قبل انتقال امپول دیازپام برام زدن و برام موقع انتقال دکتر امپول gcsfیا همون چسب جنین رو تزریق کرد

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
تو گزارش سونو نمینویسه برات؟دیگه پس برای چی این همه پول میگیرن؟برای من ضربان قلب و قدشو و طول سرویکس ...

عزیزم تو بیمارستان انجام میدم همونجا دکتر میگه ماماهم تو پرونده ثبت میکنه دیگه هیچ برگه ای به ما نمیدن

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

سلام خوبین دخترا کمکم میکنید. من روز یازده انتقال بتا244 بود دو روز بعد روز سیزده انتقال بعد47ساعت تکرار کردم شده 380.دوبرابر نشده رشد1/6برابری داشته لطفا کمکم میکنید خیلی نگرانم درسته تونت زده رشد یک‌ونیم برابری قبوله ولی خب دو برابر نشده کسی تجربش داره لطفا بگین❤️❤️❤️❤️❤️❤️

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
اینم کل بیبی چکام ازپایین ب نوبت روز۱۰ وسطی روز۱۲ بالایی هم امروز ۱۳ پس با این اوضاع خدارو شکر بتام ...

مباااارکهههه مامان خانمی🤗🤗❤❤❤😍

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵

💞💞💞💞 سلام دوستان وقت بخیر من جمعه یعنی سه روز پیش نصف آمپول hcg زدم الان بی بی چکم یه هاله قابل دیدن زده یعنی اثر آمپوله ؟ از کی بی بی چکام واقعی میشع ؟

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
سلام خوبین دخترا کمکم میکنید. من روز یازده انتقال بتا244 بود دو روز بعد روز سیزده انتقال بعد47ساعت ت ...

به خودت استرس نده، بتات خوبه. بعدش هم واسه کسانی که توی سیکل هستند با کلی آمپول و دارو واقعا بتای اول ملاک نیست. اگه پیام های مامان سوفی رو خونده باشی بتای اول و دوم اصلا تغییر نکرده بود و هر دو همون حدود ۵۰ بود، از بتای سوم شروع کرد به تغییر.

از طرفی هم ۲ تا ۳ روز میگن دو برابر.

من معمولا دکتر ۷۲ ساعت بعد میفرسته تکرار بتا 

💞💞💞💞 سلام دوستان وقت بخیر من جمعه یعنی سه روز پیش نصف آمپول hcg زدم الان بی بی چکم یه هاله قابل ...

@مامانو_ سوفی

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته