2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046903 بازدید | 684563 پست
سلام عزیزم خوبی ؟ قرص آسپرین که موقع ناهار آمپول آنوکسا شب یا غروب شیاف هم من شبها راحت بودم میذا ...

بهترين زمان براي اسپرين شب موقع خواب هست 

If aspirin is part of your daily medication routine, taking it before bedtime might improve your blood pressure even as it does its main job — working against heart attack and stroke.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره عزیزم میخوام برم ازتو چ خبر

منم امروز ميخوام برم آز دعا كن منم با جواب مثبت بيام😍تو ٥بار قبلي بي بي چك گذاشته بودم ولي اين بار طاقت اوردم نذاشتم تا برم آز،ولي راستشو بخواي از استرس دارم خفه ميشم🤪

بهترين زمان براي اسپرين شب موقع خواب هست  If aspirin is part of your daily medication routine, ...

عزیزم رفرنس این جملات رو میگی؟ 

ببین گلم یکی از دوستانم که پزشک هست گفتن ظهر 

تازه آسپرین اثرش تا حداقل 6 روز تو بدن هست پس زمان خوردنش خیلی مهم نیست و اینکه حتما همراه وعده غذایی باید باشه چون پمپ پروتون معده رو تحریک میکنه و ریسک زخم معده داره اگر تنهایی خورده بشه

اما این دوستمون انوکسا هم داره که اون چون کوتاه مدت اثرش میمونه بهتره شب یا غروب باشه 

میگم خانوما یه سوال دارم آمپول سینا فکت یا همون بوسرلین عوارضی داره یا نه؟؟؟ کسی بوده وقتی تزریق میکنه براش عوارض داشته باشه؟؟

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
به سلامتی عزیزم ..انشالله که اینبار دیگه مامانی .نه والله من اطلاع ندارم.میگم چند تا آنوکسا برات نوش ...

روزی یکی تا روز آزمایش ۴۰۰۰

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ويتامين E را حتما قطع كنيد ولي بكمپلكس مشكلي نداره و بهترين زمان اسپرين شب هست ، هپارين بايد هر روز ...

خیلییی ممنونم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام عزیزم  قرص اسپرین صبح، انوکسا وسط روز، شیاف رو نمیدونم چون من روزی ۳ تا دارم صبح و ظهر و ...

خیلییی ممنونم عزیزم

سلام عزیزم خوبی ؟ قرص آسپرین که موقع ناهار آمپول آنوکسا شب یا غروب شیاف هم من شبها راحت بودم میذا ...

خیلیی ممنونم عزیزم🙏