2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046906 بازدید | 684564 پست
الان هفته 24 هستی؟؟ای جااانم مبارکشون باشه، من جات بودم میاوردم هی نگاشون میکردم کلی نازشون میدادم و ...

اره عزيزدلم ٢٤ هفته و ٤ روز

ميگم موقعي بيارم كه ديگه با خيال راجت نگاهشون كنم لذت ببرم حداقل. فداي دل مهربونت دوستم❤️❤️❤️

خداياشكرت....❤️ 
تو اخر اون بچه هارو استرسی میکنی ای خدااا بچین وسایلاشو کیف کن روحیتم عوض میشه

اره والله چيكار كنم خواهر. فعلا يكم لباس گرفتم براشون شستمشون اتو كردم يكم روحيه گرفتم ديگه از شهريور به اميد خدا كاراي ديگه رو شروع ميكنم 

خداياشكرت....❤️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بوپو جان، پسر جونت خوبه؟ عزیزم انقد تهوع دارم که نگو 😥 با اینکه تعریف دکتر قبادی رو خیلی شنید ...

سلام عزیزم خوبی؟؟؟

ازدست این بچه من دیگه هوش و حواس نمونده برام نمیدونم بهت تبریک گفتم یا نه اگه نگفتم خیلی مبارکت باشه انشاالله به خوشی و سلامتی بغلش کنی...خداروشکر یکی دیگه از لیست دعاهام برای نینی دارشدن حذف شد،،هر روز داره لیستم کمتر و کوچیکتر میشه😊

نی نیت خوبه انشاالله😍

بسلامتی قراره بری ان تی؟؟دکترت کیه؟؟؟

ااا پس اونجا خوبه؟ من تمام سرویس چوب خودمو از بازار مبل اونجا گرفتم واقعا هم راضی ام اما  بعضی ...

نه اصلا همه نوع برندی داره بستگی به مبلغی داره که میخوای هزینه کنی دخترخالم ۵ ساله پیش اونجا سیسمونی خرید تخت و کمدشو ببینی انگار تازه خریده وسایلاش همه قشنگ و خوب بود خودش که راضی بود

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
عزیزم نگران نباش من روز ۱۲ انتقال بیبی چکم پر رنگ بود روز سیزده کم رنگ شد بعد دوباره فرداش روز چهارد ...

عزیزم خوبی ؟ شما قبل انتقال خراش دادی ؟ چه کاری قبلش انجام دادی که بسلامتی مثبت شدی ؟ چقدر قبل پانکچر مولتی و مکمل خوردی ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
@مامان_سبحان7     سلام عزیز دلم  دخترو پسرات خوبن  حسابی مشغولی ❤️❤️ یه سوا ...

سلام عزيزم خيلي ممنون خانمي خدا رو شكر ما خوبيم ، شما چطوري ؟ ني ني شما خوبه ؟ 

بله عزيزم هر ٣ زايمانم سزارين بوده و روي برش قبلي نبوده ولي برش ها  با فاصله خيلي خيلي كم از هم بوده .

دوستای خوبم این بیبی رو هم بااولین ادرارم گذاشتم ک قبلیا بعد از ۵ دقیقه باذربین ی هاله ای شروع ب افتادن میکرد بعد ۱۰ دیقه معلوم میشد و تا خشک بشه دیده بشه ی بیست دیقه روش گیر میکردم ولی این بعد از دو س دیقه شروع کرد ب هاله انداختن و ۵ دیقه نشده این شده دوستای گلم 😘😘😘😘😘

اینم کل بیبی چکام ازپایین ب نوبت روز۱۰ وسطی روز۱۲ بالایی هم امروز ۱۳ پس با این اوضاع خدارو شکر بتام ...

بله بله،اي جانم خيالت راحت راحت مامان شدي عزيزم و بتاتم قشنگ ميره بالا ،مهم دو برابر شدنشه ،نه اينكه كم باشه بتا،نگران نباش