2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046753 بازدید | 684544 پست
دوستان من امروزم هم ی بییی زدم ک تو عرض ۱۰ دیقه هالش پررنگ شد ولی بچه ها بازم کمرنگه امروز باید بیشت ...

عزیزم نگران نباش من روز ۱۲ انتقال بیبی چکم پر رنگ بود روز سیزده کم رنگ شد بعد دوباره فرداش روز چهارده انتقال قشنگ پر رنگ تر شده بود چون ممکن اون موقع ادرارت رقیق تر بوده باشه من از رنگ ادرارم متوجه شدم روز سیزده ام ادرارم رقیق تر وکم رنگ تر بود در صورتی که هردوش رو اول صبح زده بودم 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام ببخشید چسپ جنین چه جوریه اصلا چیه تزریق میکنن

سلام عزیزم 

ببین آمپول gcsf هست که تو بازو تزریق میشه، اگر اشتباه نکنم داخل رحمی این gcsf هم وجود داره 

این امپول یک سری فاکتورهای رشد داره که باعث میشه جنین احتمال لانه گزینیش بالا بره

آهان خیلی هم خوب من عاشق اسم زینب هستم 😍😍😍 اگه خدا بهم دختر داد میذارم زینب، تا قبلش دوست دارم ب ...

جان جان .بی صبرانه منتظر اون روزم که بیای بگی دختر دار شدی .الهی که به حق همین ماه محرم پیش رو خدا جواب دل مهربونت رو بده و معجزه ش رو شامل حالت بکنه و یه آبجی زینب خوشگل برای پسرت بیاری .الهی آمین 🙏

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
زینبی جون رویان پی آر پی قبل از انتقال و یا چسب جنین انجام میده یا اعتقادی نداره ؟

اره گلم انجام میدن، چرا اعتقادی نداشته باشن😅😅😅

اتفاقا روز پانکچرم یه خانمی بود برای انتقال prp کرده بود، دکتر مشایخی بهش گفته بود دوساعت بخوابه 

من که خاطره خوشی از prp دارم، دوستم بار سوم با همین کار مامان شد

جان جان .بی صبرانه منتظر اون روزم که بیای بگی دختر دار شدی .الهی که به حق همین ماه محرم پیش رو خدا ج ...

مرسی عزیزم 🥺🥺🥺🥺 اصلا اشک تو چشمام حلقه زد 

قربون دعاهای پاک شما و بقیه دوستان 😍😍😍

الهی خدا زودتر دل شما رو هم با بچه های سالم و صالح و زیبا و پر رزق و روزی شاد کنه

اونم دقیقا مشکل اصلیش ماسک بود میگفت 2 تام میزدم داشتم خفه میشدم تو که دیگه مشخصه کجا میخوای بری برو ...

اره سخته. اي جااانم الهي امين الهي امين. باورت ميشه سرويس خوابشونو گرفتم ولي از ترس و استرس گفتم فعلا نيارن تا حداقل ٢٨ هفته رو رد كنم😔برام دعاكن مهربونم

خداياشكرت....❤️ 
اره گلم انجام میدن، چرا اعتقادی نداشته باشن😅😅😅 اتفاقا روز پانکچرم یه خانمی بود برای انتقال prp ک ...

وااااای خدا رو شکر .میدونی چه زمانی تجویز میشه ؟؟حالا که هیسترو و خراش کنسل شد دلم میخواد پی آرپی انجام بدم یا چسب جنین .البته میترسم زمان نداشته باشم نمیدونم چند وقت قبل انتقال انجام میدن

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
مرسی عزیزم 🥺🥺🥺🥺 اصلا اشک تو چشمام حلقه زد  قربون دعاهای پاک شما و بقیه دوستان 😍😍😍 الهی ...

قربونت برم مهربون .تو به گردن ماها حق داری .این رو بدون همیشه دعاهای ما پشت سرت 😍😍😘😘

وااااای خدا رو شکر .میدونی چه زمانی تجویز میشه ؟؟حالا که هیسترو و خراش کنسل شد دلم میخواد پی آرپی ان ...

چسب جنین که فکرکنم همون روز انتقال به بازو میزنن

در مورد. Prp هم فکر کنم دو روز قبل از انتقال هست

آره حتما پیشنهاد بده