2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046586 بازدید | 684530 پست
تو گزارش سونو نمینویسه برات؟دیگه پس برای چی این همه پول میگیرن؟برای من ضربان قلب و قدشو و طول سرویکس ...

منم پیش دکترم برم نمینویسه

سونو بیمارستانش میره واسه همین نمینویسه

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
اره حضوری هم من پارسال رفتم خیلی شلوغ نبود و تعداد کم راه میدادن الان نمیدونم چجوریه قیمتاشم خیلی م ...

مرسی که گفتی عزیز دلم، حتما میرم یه سر

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه نمیشه هرچی با خودم کلنجار رفتم نتونستم هیچی نتی سفارش بدم فقط یه بندپستونک دیدم اونم چون دست سازه ...

من ميرم اقابزرگ همه چي همونجاست خريد راحت تره قيمتاشم مناسبه. راست ميگه منم الان نميتونم راه برم خيلي سختمه مخصوصا با ماسك😞

خداياشكرت....❤️ 
عوارض چی داشت ؟من حالم خیلی بده

من زدم

فقط عجیب گُرگرفتگی داشتم

جوریکه زمستون وقتی برف میومد پنجره رو باز میکردم لخت میخوابیدم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
من ميرم اقابزرگ همه چي همونجاست خريد راحت تره قيمتاشم مناسبه. راست ميگه منم الان نميتونم راه برم خيل ...

اونم دقیقا مشکل اصلیش ماسک بود میگفت 2 تام میزدم داشتم خفه میشدم تو که دیگه مشخصه کجا میخوای بری برو خریداشونو بکن دیگه حال روحیتم کلی عوض میشه، جووونم چه ذوقی داره واقعا ایشتلله همه منتظرا بیان ازین لحظه هاشون بگن

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
من زدم فقط عجیب گُرگرفتگی داشتم جوریکه زمستون وقتی برف میومد پنجره رو باز میکردم لخت میخوابیدم

من همه عوارضش رو دارم جوری که ۲ ماهه نتونستم از خونه برم بیرون افتادم تو رختخواب عجیبه که من همه عوارضش رو دارم همش فکرم درگیره میگم مریضی پنهانی شاید دارم

من همه عوارضش رو دارم جوری که ۲ ماهه نتونستم از خونه برم بیرون افتادم تو رختخواب عجیبه که من همه عوا ...

نمیدونم والا

عوارضش چیه

شاید یه مشکل دیگه داری فکر میکنی از امپول

من همه عوارضش رو دارم جوری که ۲ ماهه نتونستم از خونه برم بیرون افتادم تو رختخواب عجیبه که من همه عوا ...

عزیزم منم فعلا اولین امپولو زدم گرگرفتی شدید دارم از استخون درد دارم میمیرم. از توی گوشم اینگار آتیش میزنه بیرون و الان حدود یک هفته میشه که سر دردای شدید دارم. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
پيچيده كه خودتون سوتي داديد ديگه ، من  به جز مامانم هيچ كس نزاشتم متوجه بشه ، تو اين پروسه فهمي ...

سلام عزیزم

میشه برای دوستمون بگی NAC برای چی خوبه؟

من خودمم مصرف کردم برای انتقالم

@داداشمممم    

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
سلام بچه ها میدونید بهترین زمان استفاده از قرص آسپرین آمپول انوکسا و شیاف پروژسترون کی هست؟ بعد من ...

سلام عزیزم 

قرص اسپرین صبح، انوکسا وسط روز، شیاف رو نمیدونم چون من روزی ۳ تا دارم صبح و ظهر و شب میذارم

فکر کنم باید ویتامین ای و ب کمپلکس رو قطع کنی

دکتر من تاکید کرد ای رو قطع کنم

الان دارم روزی یک پریناتال، ویتامین دی ۱۰۰۰ و یک اسید فولیک میخورم

خدایا شکرت 🙏🏻❤️