2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046768 بازدید | 684547 پست
بچه ها من دلم طاقت نیاورد الان بیبی زدم ،نتونستم تا فردا صبر کنم،الان دو خط شده معتبره این وقت روز?

اره حتما بتات بالاست که الان نشون داده معمولا اول صبح خوب نشون میده

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
سلامت باشی ابجی دو تا جنین دارم الهی قربونشون بشم 4 تخمک داشتم دو تا جنین شد اقایی اسپرماش ریپ میزنه ...

انشالله هر دو بچسبن به دلت . همسرمنم اوضاعش داغونه . عزیزم روز پانکچر، همسرتون نمونه رو عادی داد یا با عمل ازش گرفتن ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانومایی که انتقالاتون مثبت شده شما قبل پانکچر دارچین و زنجبیل و ..... گرمیجات رو خیلی خوردین ؟؟

نه خيلي در حد معمول فقط شكمم و رحمم رو گرم نگه ميداشتم هم ظاهري با خوردن خرما و شيره و ارده و كلا گرميجاتي كه دوست داشتم

نه خيلي در حد معمول فقط شكمم و رحمم رو گرم نگه ميداشتم هم ظاهري با خوردن خرما و شيره و ارده و كلا گر ...

مرسی جواب دادی . مثلا روغن میزدی به شکمت ؟ چجوری ممنونم بگی 

من الان پریودم انگار یخ رو شکمم گذاشتم . یخ زده

خدای من خدای معجزه هاست . 
قربون خنده هات😁 خوب خدارو شکر خوشحال شدم همسر منم دقیقا 2 هفته پیش اینجوری شد من فقط پناه بردم به ...

دوتا ماسک بزنین دستکش بذارین برین تو یه مغازه خلوت که تو پاساژ نیست خرید کنین اصلنم استرس کرونا نداشته باشین وگرنه زودتر میاد سراغتون ولی صبر کنین این موج پنجم تمومشه بعد

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
😅😅عزیزم طبق سونویی که رفتم تنظیمش کردم فردا نه پسفردا ۱۲ هفته تموم میشه بسلامتی😇🥰

چرا من‌و تو انقدر شرایطمون‌شبیه میشه

منم رفتم سونو یک هفته جلو افتادم😐اخه برا چی!!!!

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
مرسی جواب دادی . مثلا روغن میزدی به شکمت ؟ چجوری ممنونم بگی  من الان پریودم انگار یخ رو شکمم گ ...

نه روغن نميزدم اما ميبستم گرم بمونه موقع ظرف شستن نميزاشتم خيس شه مثلا با اب گرم و كيسه ي گرم و خوردن گرمي ها 

بعد انتقال دقيقا برعكس فقط با اب خنك ميشورم خودمو و سردي جات ميخورم

مرسی جواب دادی . مثلا روغن میزدی به شکمت ؟ چجوری ممنونم بگی  من الان پریودم انگار یخ رو شکمم گ ...

کیسه آب گرم استفاده کنی خوبه. من دوران پری استفاده میکنم  و خیلی کمکم میکنه. بخصوص سه روز اول که شبها باهاش میخوابم😅

سلام گلم،این امپول رو برای اکثر انتقالیا میزنن و مشکلی نداره،اسم امپولش امپول جی سی اس اف هستش خودت ...

یه بار تزریق کردی؟دور روز قبل انتقال؟

خودت تو بازو تزریق کردی

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
سلام به همه تبریک به همه کسانی که در مسیر مادرشدن هستند و خدا قوت به همه کسانی که برای مادر شدن ...

انشالله حاجت روایی خودت عزیزم💙💚💚❤🧡

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
خدانكنه گل من. اره واقعا كولر نامرده. منم دقيقا همين مشكلو دارم نيلدا😩😩همه بهم ميگن نتي بخر سخت نگ ...

نه نمیشه هرچی با خودم کلنجار رفتم نتونستم هیچی نتی سفارش بدم فقط یه بندپستونک دیدم اونم چون دست سازه مجبورم😂😂

دوستم میگفت فقط زودتر برو نذار شکمت خیلی بزرگ شه اون ماه 7 رفته بود میگفت واقعا اذیت شدم

توام اگه میخوای بری زودتر برو من تعریف صالح آباد و خیلی شنیدم با یه سری مغازه های عبدل آباد میگن اونا که برند کار میکنن خیلی خوبن

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️