2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046824 بازدید | 684554 پست
فدات شم من حلقه نمیزنم چون شکمم درد میگیره 😊 ولی کاربر سیلویا گفته بودن دراز نشست میزنن منم انجام م ...

عزیزم باشه پس منم انجام میدم🤗🤗❤❤شکممم ک همش اثر دارو هاسس😞🤕منم دارم

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیز ناراحت نباش خیلی ها بی بی شون منفی شده ازمایششون مثبت توکل به خدا

فک نمیکنم توبارداری طبیعی ممکنه اما ای وی اف فک کنم فرق داره چون تو بارداری طبیعی لقاح مشخص نیست 

ان شالله برای بقیه خیر پیش بیاد

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ب نظرت من برم ازمایش مثبت میشه میترم بیبی کاذب باشه

امروز روز چندمته؟ 

وقتی بیبی اونقد پررنگ شده صد در صد مثبته نگران نباش عزیزم

منم با اینکه بیبی مثبت شده بود استرس داشتم کاذب باشه و جواب ازمایشم منفی بشه😁رفتم دو سه تا بیبی چک از مارکای مختلف گرفتم دیدم اونا هم مثبت شد دیگه ی کم امیدوار شدم

بچه هامنیکم دیروز تو خیابون پیاده روی کردم امروزم میخوام برم ازمایش بدم ب نظرتون زیاد راه رفتن عیبی ...

نه عزیزم الانم سعی کن با ماشین بری سرپا زیاد نمونی و به خودت زیاد فشار نیار عزیزم تا وقتی خونریزی لکه بینی نداری ترسی نیست اگه خونریزی یا لکه بینی هم داشتی خداینکرده باید فقط استراحت کنی و با شیاف و امپول پروژسترون کنترل کنی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز روز چندمته؟  وقتی بیبی اونقد پررنگ شده صد در صد مثبته نگران نباش عزیزم منم با اینکه بیب ...

مبارکههههه بسلامتی ایشالله 🤩🤩🤩😍😍

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
عزیزم همش منتظر بی بیت بودم بازم وقت هست انشالله مثبت میشی منم این تجربرو داشتم انگار تو خالی میشی و ...

مرسی عزیز دلم ازحرفای قشنگت 

ناامید نیستم ان شالله دپباره امتحان میکنم فقط از نظر مالی هیلی واسم سنگینه و هم اینکه به این فک میکنم بچه ها رو دوباره باید پیش کی بزارم برم واسه شروع سیکل و سونوها،پانکچر،انتقال.....

یعنی باور کن این بیشتر عصبیم میکنه و استرس بهم میده تا خود شروع سیکل چون هیچکس نمیدونه خیلی سخته

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنون رها جون  بله مثبت بود کرونام همه جام درد داره واقعا امونم بریده

ای بابا انشالله هرچه زودتر خوب بشی عزیزم  داروهاتو که قطع نکردی ؟. منم دیشب وضعم خراب شد فکر کنم یه اتفاقایی برا جنینم افتاد 😔😔😔

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
مبارک باشه عزیزدلم😍❤️ من روز 14 بتا دادم شد 1642 48 ساعت بعد بتا دادم شد 2933 همه میگفتن حتما دو ...

ای جانم خدا حفظش کنه ان شالله به سلامتی بارداری خوب و راحتی داشته باشی عزیزم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40