2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046824 بازدید | 684554 پست
مال من 0.4 ، دکترمم فقط برام اینوفولیک نوشت ، چیزا دیگه رو خودم تحقیق کردم تهیه کردم ، این مقدار هم ...

دکتر ب همسر منم مکمل داد واقعا روش اثر گذاشت

اگه خواستی بگو اسم هاشو بگم

دوست عزيز چيزي  را كه مطمئن نيستيد با حدس و گمان جواب نديد بهتره

عزیزم منم نگفنم مطمئنم، مجددا بخونید متوجه میشید،نوشتم فکر کنم این یعنی مطمئن نیستم دوست عزیز

هرگز رشته ی امیدم از تو قطع نمی شود...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم ان شالله که مثبتی بد به دلت راه نده من صبح طاقت نیوردم بیبی زدم.و منفی شد امروز11 انتقالم قطع ...

عزیز ناراحت نباش خیلی ها بی بی شون منفی شده ازمایششون مثبت توکل به خدا

عزیزم من برای انتقالم انشالله اینا رو میخوام بخورم. ال آرژنین. کیوتن. ویتامین ای. سی. دی. فرتیل سی ا ...

عزیزم شما مام میرید؟

میشه بگید Dhea رو‌از کجا خریدید و عکس رو بفرستید؟(روزی چندتا میخوردید)

من که با دکتر علیرضایی مشورت کردم گفت مکمل فایده نداره.اما به اصرار خودم و چون گفتم خریدم،گفت دوتا اووبوست و یه اینوفولیک.

بنظرتdhea و کیوتن هم بخرم؟

عزیزم فکر کنم میگن فولیک اسید ناشتا بهتره البته مطمئن نیستم یه تحقیقی بکن 

باشه عزیزم والا میگن وقتی بخورید که دیگه چیزی نمیخواید بخورید توی یه سایت دیدم ساعت ویتامینا زده اینم گفته بود نیم ساعت قبل خواب.

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
دكتر بهتون نداده يعني اينا رو ؟ به همه ميده قبل انتقال اخه البته من مطبش ميرفتم تو ابن سينا اينقدر ...

نه نداد میشه بگی چه دوزی رو چند ساعت یک بار میخوردیدواز چند وقت صبل انتقال؟ میخوام بگیرم چون مطمینم عفونت دارم اره سرش خیلی شلوغه این باربا اینکه گفتم خارش شدید دارم یادش رفت دارو بهم بده دوباره برگشتم کرم برام نوشت 

عزیزم شما مام میرید؟ میشه بگید Dhea رو‌از کجا خریدید و عکس رو بفرستید؟(روزی چندتا میخوردید) من که ...

نه عزیزم من مام نمیرم. ولی شنیدم که مام کلا اعتقادی به مکمل و اینا نداره اما حتما شما خودت بخور. نه من این قرص رو نخوردم گلم اما شنیدم برای کیفیت تخمک خیلی خوبه ولی میگن هورمونیه اگه ذخیرتون پایینه بخورید. کیوتن و ویتامین ای حتما بگیر عزیزم.اینوفولیک خیلییی خوبه

عزیزم ان شالله که مثبتی بد به دلت راه نده من صبح طاقت نیوردم بیبی زدم.و منفی شد امروز11 انتقالم قطع ...

عزیزم همش منتظر بی بیت بودم بازم وقت هست انشالله مثبت میشی منم این تجربرو داشتم انگار تو خالی میشی ولی باز به خدا توکل کن بزرگه بلاخره ما هم یه روزی اینجا ازمایش های مثبتمونو مبزاریم دختر یه یا علی بگو ناامید اصلا نشو من هر بار شکست میگفتم بار بعدی میشه میدونم هیچی دلتو اروم نمیکنه ولی از خدا میخوام دوباره بهت ای قدرتو بده از نو شروع کنی

سلام دوستان صبح همگی بخیر ، من دوساله که اقدام کردم به بارداری و تا الان نتیجه نگرفتم هم خودم هم همسرم هیچ مشکلی نداریم میخوایم برای آی وی اف اقدام کنیم ولی نمیدونم کجا برم بهتره ، ابن سینارو تعریفشو شنیدم و بیمارستان عرفان خانم دکتر اسرافیلی ، ممنون میشم اگر تجربه ای دارید راهنماییم کنید 

تا الان رویان دکتر میردامادی نشنیده بودم. منم اینبار میخام بگم برای احتیاط پماد یا شیاف برام تجویز ...

رویان نیست دکتر سید ریحان میردامادی. پیش ایشون هم ویزیت شدم. رویان دکتر مشایخی نبود با دکتر شیوا ویزیت شدم

خدایا شکرت
سلام دوستان صبح همگی بخیر ، من دوساله که اقدام کردم به بارداری و تا الان نتیجه نگرفتم هم خودم هم همس ...

سلام انشالله که به زودی مامان میشی. من ابن سینا تجربه خیلی بدی داشتم اصلا اصلا نرو البته خیلیا اونجا مامان شدن ولی من به شخصه راضی نبودم. الانم دکترم خانم اسرافیلی هستن چندتا از بچه ها هم اینجا مریضش بودن و هستن همه راضین. مطب خیلی بهتره عرفان با ابن سینا زمین تا آسمون فرق داره.اول مطمین شو از دکتر و مرکزت بعد اقدام کن منم گول این مرکز بودنشون رو خوردم رفتم