2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046788 بازدید | 684548 پست
عزيزززززززم م م م م م خيليييييي مبااااااركه ه ه ه مامان جون  خيلي خيلي تبريك ميگم بهت 😍 د ...

مرسی گلم تو تو این مدت خیلی بهم روحیه میدادی قربانت 

ب نظرت فردا برم ازمایش 

مرسی گلم ایشالله قسمت همه منتظرا ۴ مرداد بودم اگ اشتباه نکنم ک امروز روز ۱۰ بود و دوتا جنین ۳ روزه

مبارکت باشه تبسم جان .انشالله که به سلامتی بغلش (ون )کنی .اینجور که معلومه دوقلو ان 

عزیزم کدوم مرکز بودی ؟یه توضیحی هم میدی که قبلش کار خاصی کردی یا ن ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله تو اولويت دريافت واكسن هستن 

عه، چه جالب من نمیدونستم. چون مرکزی که میرم گفت توی بارداری نباید بزنم  و قبلش هم تا یک ماه بعد دوز دوم واکسن همه اقدامات به بارداری رو متوقف میکنند.

عزيزززززززم م م م م م خيليييييي مبااااااركه ه ه ه مامان جون  خيلي خيلي تبريك ميگم بهت 😍 د ...

میشه ماه بعد هم همینجور باشه و منم مامان بشم عزیزم 😍😍

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
مرسی گلم تو تو این مدت خیلی بهم روحیه میدادی قربانت  ب نظرت فردا برم ازمایش

اگه مثل من باشي كه گوش نميدي و ميري🤪 اما بزار روز موعد برو چون من از همون ازمايش لك بينيم زياد شد بخاطر استرس يا رقيق شدن خون يا هرچي بوده 

قرربونت عزيزم م م حالا تو واسه بقيه دعا كن 

من كاري نكردم كه همه كنار هميم محكم😘❤️❤️❤️

من داكسي ساكلين و تينافاس خوردم كه براي عفونت باكتريايي هستن ، البته من عفونت نداشتم دكتر پيش ب ...

مرسی عزیزم .اتفاقا دکتر خودم که شهرستان هست هم اول سیکل انتقال دارو میده ولی نمیدونم چرا رویان اینکار رو نمیکنه .حالا فردا یه دکتر میرم ببینم بهم دارو میده یا ن

مرسی گلم تو تو این مدت خیلی بهم روحیه میدادی قربانت  ب نظرت فردا برم ازمایش

مطمئن باش الان ازمايش خونت هم مثبته خوب؟؟ 

چون بي بي صبح ناشتا اكثرا نشون ميده الان كه نشون داده بدون تو خون ات اندازه ايي هست كه ازمايش خون نشون بده

پس وايسا حداقل روز ١٢،١٣، يا همون ١٤ برو بده 

من الان با فردا ميشه ٣ بار خون دادن تو يه هفته

مبارکت باشه تبسم جان .انشالله که به سلامتی بغلش (ون )کنی .اینجور که معلومه دوقلو ان  عزیزم کدو ...

عزیزم داستان من طولانیه من ۳ بار انتقالم منفی شد تو عرض ۵ سال بعدش دکترمو عوض کردم مشخص شدم کلی مشکل ایمنی و انعقادی دارم بعد لنفوسیت تراپی کردیم تو ۳ جلسه ک خدارو شکر جواب داد بعدش انتقال دادم قبل انتقال فقط پی ار پی رحمی کردم از نظر تغدیه ای هیچ چی رعایت نکردم ازاولش کارامو میگرد دستشویی معمولیم میرفتم تو انتقالای قبلیم خراش داشتم هچینگ جنین داشتم هر س بارم جنین هام بلاست بودن ولی این دفعه فقط پی ار پی رحمی کردم 

تو بهترین لحظات زندگیم با دیدن بیبی چک مثبت همتون رو دعا کردم 

به نظر من یک ماه واسه مکمل کافیه چون یادمه ذخیرت خوب بود اگه میخوای شروع کنی جدی سیکلو یه جوری برو ر ...

مرس عزیز دلم . ممنونم. آره به نظرم مکمل یکی دو ماه کافیه . حتما میفرستمش 

راستی سارا جان باید دکتر متخصص  براش بنویسه ؟ یا عمومی ؟

خدای من خدای معجزه هاست .