2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046768 بازدید | 684547 پست
بچه ها واقعا باورم نمیشه 😥😥😥😥😥😥

مبارکه بسلامتی ایشالله🤩🤩🤩

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربون همتون بشم من دوستای خوبم نمیدونین تو این ۵ دیقه ک منفی شد انداختمش دور چی بهم گذشت میخواستم گریه کنم گفتم بزار برم ی لحظه ببینم دیدم مثبت باورم نمیشه دست و پاهام و سرم یخه یخه

قربون همتون بشم من دوستای خوبم نمیدونین تو این ۵ دیقه ک منفی شد انداختمش دور چی بهم گذشت میخواستم گر ...

ای جانممممم عزیزم مبارکه بارداری خوب و راحتی داشته باشی عزیزم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عزیزم خوبم فدات. خیلی راحت نوبت میده عزیزم فقط وقتی رفتی چون شلوغه یه ساعتی معطلی داره.

مرسی عزیزم . میگم به نظرت قبل اینکه برم دکتر چند ماه مکمل بخورم ؟ یا اینکه یه دفعه برم ؟ 

خدای من خدای معجزه هاست . 
توروخدا ببینین مثبت شدن

وااای خدا

مامان شدنت مبارک

من خیلی به دلم افتاده بود که مامانی بهت نگفتم ترسیدم خدایی نکردی الکی دلخوش کنی😍😍😍😍

مبارکههه

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
وااای خدا مامان شدنت مبارک من خیلی به دلم افتاده بود که مامانی بهت نگفتم ترسیدم خدایی نکردی الکی د ...

مرسی گلم اصلانمیدونم چطوری خوشحالی کنم 

فقط خدارو قسم میدم بزرگیش قسم میدم تمام کسایی ک تو انتظار هستن دامن شون سبز بشه

مرسی عزیزم . میگم به نظرت قبل اینکه برم دکتر چند ماه مکمل بخورم ؟ یا اینکه یه دفعه برم ؟ 

به نظر من یک ماه واسه مکمل کافیه چون یادمه ذخیرت خوب بود اگه میخوای شروع کنی جدی سیکلو یه جوری برو روز دو یا سه پری باشی که اگه قراره بهت ال دی یا سینافکت بده دیگه نخوای دوباره هزینه ویزیت و سونو بدی.فقط دیگه از الان به همسرت مکمل و تقویتی بده و بگو که رعایت کنه. فقط یه بارم بره آز اسپرم بده که ببینی عرفان چه جوری نشون میده. البته به ما گفت حالا که قراره دیگه میکرو کنید نیازی نیست پیش اورولوژی بریم و دوباره آز بده. ولی اینکه میگم آز بده میخوام بدونی با ابن سینا فرقش چقده چون همسر من ابن سینا ۲۸ میلیون بود عرفان ۴ میلیون همش میگم کاش قبلش یه آز داده بودم شاید واقعا ضعیف شده بوده.

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤