2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046906 بازدید | 684564 پست
سیلویا جان شما گفتی که برای عفونت قبل از انتقال چه دارویی میخوردی ؟بعد هم برای عفونت قارچی خوب و هم ...

من داكسي ساكلين و تينافاس خوردم كه براي عفونت باكتريايي هستن ، البته من عفونت نداشتم دكتر پيش بيني كرد كه احيانا" باكتري تو رحم نباشه كه مانع لانه گزيني بشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همینطور، چه حال بدیه

به ما دکتر مرکزمون گفت اگه من بزنم باید همه چی رو تا سه ماه، یعنی حداقل یه ماه بعد دوز دوم متوقف کنم ولی برای همسرم مشکلی وجود نداره و میتونه بزنه. البته بهتره که مرد واکسن بزنه چون واسه خانم امنیتش بیشتره که خدای نکرده کرونا نگیره. ولی یه دکتر پیشنهاد داد که فقط فایزر بزنیم نه چیز دیگه. همسر من هم فقط فایزر زد

خیلی بهت تبریک می گم عزیزم واقعا از صمیم قلبم خوشحال شدم برات الهی ک بارداری راحتی داشته باشی و نی ...

مرسی گلم ایشالله قسمت همه منتظرا ۴ مرداد بودم اگ اشتباه نکنم ک امروز روز ۱۰ بود و دوتا جنین ۳ روزه

بچه ها واقعا باورم نمیشه 😥😥😥😥😥😥

عزيزززززززم م م م م م

خيليييييي مبااااااركه ه ه ه مامان جون 

خيلي خيلي تبريك ميگم بهت 😍 ديدي خوش قدمم 😂😂همتون مامان ميشين اين ماه همتووووون😍❤️ رو همين تمركز كنين فقط