2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047036 بازدید | 684569 پست
ازمایش ماه گذشته متاسفانه ۰.۱ بود😔 ولی ۶ ماه قبلش ۰.۳ بود

از ته قلبم برات آرزو می کنم خیلی زود مامان بشی

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهی قربونت برم، خدا کنه قلبش بزنه  الهی هرچی از خدا میخوای همین الان خدا برات قشنگترینها و به ...

مرسی از دعای قشنگت

برای سلامتی نی نی صلوات فرستادم 

الهی با بغل گرفتنش دلت شاد بشه

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه
شما دکترت کیه  دکتر ایمنی مینویسه یا دکتر زنان ؟

دکتر ایمنونولوژی

دکتر رویا شرکت که البته گفت مرداد و شهریور سفرم. وقتاش هم تا برج ۹ پر بود

دکتر بهزاد شاکریان ام دکتر خوبیه. مطبش شمس ابادی کنار اورژانس عیسی بن مریم. همون روز بهت نوبت میده

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
دکترت گفته از کی استرادیول رو شروع کنی؟

دکتر گفته دو تا میکرولین بزن و از یه هفته بعدش استرادیول شروع کن 12روز بخور بعد بیا سونو ولی من چون جنین اهدایی هنوز نوبت نشده من اشتباهی که کردم زود زدم میکرولین هنوز نوبت نشده بهم جنین ندادن میخوام سه تا بزنم بخاطر همین و اول مهر که نصر میاد با اون انتقال بدم 

دکتر گفته دو تا میکرولین بزن و از یه هفته بعدش استرادیول شروع کن 12روز بخور بعد بیا سونو ولی من چون ...

فکر کنم خیلی سخت بشه فیکس کنی با نصر. آخه شنیدم آمپول اخر رو که بزنی تا دو ماه یا سه ماه پریود نمیشی؟ میگم یعنی میخواد بدونه اینکه پریود بشی برات انتقال بده 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
فکر کنم خیلی سخت بشه فیکس کنی با نصر. آخه شنیدم آمپول اخر رو که بزنی تا دو ماه یا سه ماه پریود نمیشی ...

آره عزیزم گفت چه پریود بشی چه نشی یک هفته بعد از زدن امپول دوم استرادیول شروع کن ما که اندومتریوز داریم پریود نشم فکر کنم بهتر باشه البته بازم نظر دکتر فرق داره اخه به شما گفته پریود شدی بیا 

آره عزیزم گفت چه پریود بشی چه نشی یک هفته بعد از زدن امپول دوم استرادیول شروع کن ما که اندومتریوز دا ...

آره عزیزم به من گفت پریود شدم برم که خراش بده و داروها رو شروع کنم. الان چند روز دومی رو زدی؟ 

راستی اولین آمپول رو که زدی چند روز بعدش پریود شدی؟

آره عزیزم به من گفت پریود شدم برم که خراش بده و داروها رو شروع کنم. الان چند روز دومی رو زدی؟  ...

دیشب دومی زدم 

اولی که زدم سر موعد خودم پری شدم عزیزم 

شما احتمال بخاطر خراش بهت گفته پریود بشی که بتونه برات تو مطب خراش بده خراش خالی داری دیگه هیسترو که نداری درسته؟ 

دیشب دومی زدم  اولی که زدم سر موعد خودم پری شدم عزیزم  شما احتمال بخاطر خراش بهت گفته پر ...

نه هیسترو ندارم ولی خیلی بهش اصرار کردم گفت اگه موقعه خراش احساس کردم لازمه باشه ولی گفت واقعا لازم نیست. پس به نظرم ۲۸ روز دیگه یکی دیگه بزن که خیالت راحت باشه. میگم مهگل جان من از وقتی امپولو زدم تمام استخونام درد میکنه الان دو هفتس زدم. چند سیکلت اولی رو زدی 

مرسی از دعای قشنگت برای سلامتی نی نی صلوات فرستادم  الهی با بغل گرفتنش دلت شاد بشه

ممنون از محبتت، ان شاءالله با دعای شما دوستان

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤   خدایا برا زندگی  همه چشم انتظارها معجزه های قشنگ و بی نظیر بفرست!!! الهی آمین
نه هیسترو ندارم ولی خیلی بهش اصرار کردم گفت اگه موقعه خراش احساس کردم لازمه باشه ولی گفت واقعا لازم ...

منم حال خوشی ندارم خواهر مفصل درد میکنه سر درد دارم تازه دومی بزنی بدتره 

اولی 21سیکل زدم دومی 28روز بعدش 

@زینبی_بابا    سلام عزیزم شرمنده باز مزاحمت شدم. اونجا بهم گف دکتر ک لک بینیم شروع پریودیمه. اما امروز با وجود اینکه ال دی نخوردم دیگه, اما لک بینیم متوقف شده و ترشحاتم خونی نیس. داخل هم همین طور.در حالیکه دیروز هر چی بررسی می کردم داخل هم خون بود. موندم الان چی شده. ب نظرتون ال دی رو ادامه بدم ت ا سر وقتش؟ امکانش هس اگه ادامه بدم تا اخر ماه ک وقت اصلی پریودیمه این فولیکول ١۴ هم از بین رفته باشه و بشه انتقال داد؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
منم حال خوشی ندارم خواهر مفصل درد میکنه سر درد دارم تازه دومی بزنی بدتره  اولی 21سیکل زدم دومی ...

وای نگووووووو من الان ۳ روزه از سر درد دارم میمیرم اینقد گر میگیرم که نگو انگار اتیش از گوشام میزنه بیرون. خب اولی رو خیلی دیر زدی پس پریودات چند روزس؟ من سه سیکل زدم ولی هنوز پریود نشدم. دکترم گفت خونریزیم شدید میشه مال شما زیاد بود؟ انشالله که این همه تلاشمون جواب بده. 

وای نگووووووو من الان ۳ روزه از سر درد دارم میمیرم اینقد گر میگیرم که نگو انگار اتیش از گوشام میزنه ...

منم خیلی گر میگیرم یدفعه تو خواب بلند میشم لخت میکنم شوهرم میگه چرا همچین میکنی 

میگم روش فرق داره به من گفت 21سیکل بزن دورهام 28الی 30روزه هست 

پریودیم نه زیاد خونریزی نداشتم معمولی بود