2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047036 بازدید | 684569 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم شما راجع به امپول فرگمین میدونید؟بجای انوکسا بهم دادن مرکزمون نداشت خوبه یا انوکسا بهتره؟

سلام عزیزم منم قبلا انوکسا پارین میزدم ولی این سری دکتر بهم فرگمین رو داد گفت اتفاقا امپول خوبیه ولی چون خارجیه و هزینه اش بالاست دکترا تجویز نمیکنن امپول انوکسا پارین ایرانیه وهزینه اش کم تره به منم گفت اگه هزینه اش مشکلی نیست برام بنویسه مگرنه هپارین می خواست بنویسه که باید روزی دو تا میزدم منم به توصیه دکترم فرگمین رو خریدم انوکسا پارین سخت گیر میاد 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
خانم هایی که ازمایش ایمنی دادین سقط داشتین یا چون منفی میشدین درخواست ازمایش دادین؟ من دو تا انتقال ...

بنظرم برو پیش دکتر زرنانی،متخصص ایمونولوژی، کلینیک نیکان،از قبل باید وقت بگیری،فقط هم پنجشنبه ها ویزیت میکنه،تو کل عمرم دکتر به این خوبی و محترمی ندیدم،خیلی کامل به حرفات گوش میکنه و با دقت ویزیت میکنه.

هرگز رشته ی امیدم از تو قطع نمی شود...
تبریک عزیزم،قبل از آزمایش علائم خاصی داشتی?من دوشنبه باید برم آزمایش بدم،اما فقط یه دونه آزمایش برام ...

جواب ازمایشتو باید رنگ بزنی ب مرکز بگی اگ مشکوک بود بگن دوباره لازمه بری یا ن 

بیبی نزاشتین

من استرادیول رو روزی سه تا میخورم عزیزم..هر ۸ساعت شما هم اگه دوتا داری همون ۱۲ساعت بخور کی ب سلامتي ...

ممنون عزیزم .پنج شنبه هفته آینده نوبت سونو دارم .اون موقع مشخص میشه .شما کی انتقالتون به سلامتی ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
حق داری عزیزم خیلی حس و حال عجیبی هست ان شاء الله نتیجه بگیری 

مرسیییی مهربونممم..الهی آمین 🤗🤗انشالله همه ی بچه ی تایپیک نتیجه بگیرن و دل همشون شاد بشه ب حق امام زمان 

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
جواب ازمایشتو باید رنگ بزنی ب مرکز بگی اگ مشکوک بود بگن دوباره لازمه بری یا ن  بیبی نزاشتین

نه عزیزم بی‌بی نذاشتم،۱۰ روز میگذره،از طرفی همسرم میگه اجازه نمیدم بیبی بذاری،شما قبلش علائم نداشتی?

هرگز رشته ی امیدم از تو قطع نمی شود...
ممنون عزیزم .پنج شنبه هفته آینده نوبت سونو دارم .اون موقع مشخص میشه .شما کی انتقالتون به سلامتی ؟

ب سلامتي انشالله عزیزم..انشاالله همه چی برات ب خوبی پیش بره ب امید خدااا

منم باید دو هفته دیگ برم یزد سونو بشم..بینم دکتر نظرش چیه!انتقال میده یا نه

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
ب سلامتي انشالله عزیزم..انشاالله همه چی برات ب خوبی پیش بره ب امید خدااا منم باید دو هفته دیگ برم ی ...

مرسی عزیزم .همچنین برای شما .نگران نباش .انشالله که همه چی رو براه و میری نی نی های خوشگلت رو با خودت میاری 

پس تو هم مثل من راهت دوره ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...