2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047011 بازدید | 684567 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شايد اينطوره هر دوبار شد دقيقا 👍😘😘😘😘

خیلی بهتون تبریک میگم

ان شاالله بارداری راحتی داشته باشی و نی نی رو صحیح و سلامت بدنیا بیاری،لطفا واسه ماها هم دعا کن

ی سوال:شما ترشح هم داری؟زیاد یا کم؟

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه
خیلی بهتون تبریک میگم ان شاالله بارداری راحتی داشته باشی و نی نی رو صحیح و سلامت بدنیا بیاری،لطفا و ...

ممنونم از دعات عزيزم م حتماااا شما هم دامنت سبز بشه الهي 

اره فدات ترشح از روز دوم داشتم روان و ابكي 

خیلی بهتون تبریک میگم ان شاالله بارداری راحتی داشته باشی و نی نی رو صحیح و سلامت بدنیا بیاری،لطفا و ...

عزیز دلمممم الان امضاتو خوندم...از ته ته دلم خدا رو قسم دادم ب مهربونی و بزرگی و عظمتش..ک ب زودی زووددد معجزه اش رو بذاره تو دلت ❤❤❤الهیییی آمین یارب العالمین 🤗🤗🤗

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
یه فاکتور بالاس مربوط به روماتیسم و پوزیاس اینا

آره کنار ANA ستاره و h گذاشته

الان که گفتی، دیدم

خدایی نکرده درد یا تورم مفصل که نداری؟ 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام عزیزم 😍 😍 😍 😍 مبارکهههههههههههههه  مامان عجول الان زوده الکی نترس ضمنا حاملگی با میک ...

مرسی عزیزم..من خیلی عجولم ذست خودم نیست..کلی پرس و جو کردم فهمیدم از روز انتقال حساب میشه😁😁

@آرزوواميد    

برای سلامتی پسرت ۱۴ تا صلوات فرستادم

تو هم برای ماها دعا کن

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه
عزیزم متاسفانه بعضی افراد در مراکز سواد و علم کافی ندارن و اصلا آپدیت نیستن و اطلاعات زمان خیییییییل ...

چشم عزیزم ممنون

حتما رعایت میکنم

راستی مرکزمون انوکسا نداشت بجاش امپول فرگمین داده

به نظرتون خوبه یا انوکسا بهتره؟

عزیزم ان شالله به زودی دامنت سبز بشه لطفا اسم کاربریت رو.عوض کن وقتی نوشتی جای خالی به کائنات این پیام رو میفرستی جای خالی رو میخوای لطفا لطفا لطفاااااااا همین الان کاربریت رو عوض کن باید با تک تک سلول های بدنت خواستن رو بخوای گاهی میخوایم اما زبان ما چیز دیگه میگه،یه کتاب هست به نام *"بنویس تا اتفاق بیفتد"*،ما هرچی بنویسیم همون روبه کائنات دیکته کردیم لطفا این کتاب رو.حتمااا بخون و کاربریت هم عوض کن مطمعنممممممم به زودی نتیجه میگیری

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مرسی عزیزم..من خیلی عجولم ذست خودم نیست..کلی پرس و جو کردم فهمیدم از روز انتقال حساب میشه😁😁

یعنی توی ای وی اف و میکرو از روز انتقال باید هفته بارداری رو حساب کرد؟ 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم ان شالله به زودی دامنت سبز بشه لطفا اسم کاربریت رو.عوض کن وقتی نوشتی جای خالی به کائنات این پی ...

عزیزم شما راجع به امپول فرگمین میدونید؟بجای انوکسا بهم دادن

مرکزمون نداشت

خوبه یا انوکسا بهتره؟