2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
زینبی جون گلم اومدم دکتر گف کیست ١۴ دارم و خوب نیس انتقال بدم. دوباره ال دی نوشت. من نمیخوام ال دی ب ...

نههههههههه گلم درست گفته کیست و انتقال با هم جور در نمیان از طرفی قرار نیست حتما سر یک ماه از بین بره، بدن با بدن فرق داره خیالت راحت 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میشه با ماشین مسافرت رفت؟ یه راه ۵ ساعته؟ چند روز بعد انتقال منظورمه.

اره گلم فقط هر یک ساعت باید پیاده بشی 10 دقیقه قدم بزنی در کل خودت رو خسته نکن 

اما تو این وضعیت فاجعه کرونا مسافرت آخه؟؟؟!!! 🥴🥴🥴🥺🥺🥺🥺

اره گلم فقط هر یک ساعت باید پیاده بشی 10 دقیقه قدم بزنی در کل خودت رو خسته نکن  اما تو این وضع ...

منم باید برم دو هفته دیگ برا انتقال 😶از حالا وحشت و استرس افتاده ب جونممممم..خدا رحم کنه🙆🙆🙆🤕🤕

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
عزیزم شما راجع به امپول فرگمین میدونید؟بجای انوکسا بهم دادن مرکزمون نداشت خوبه یا انوکسا بهتره؟

عزیزم شرمنده من اطلاعی ندارم باره اوله میکرو.کردم و انتقال فرش  دادم،داروهام هم از روز سوم 36 واحدسینال، کامان 3تا پودر با 1ونیم سیسی اب ، تا روز 7پری بود بعد به همینا ستریاد هم تا 3 روز اضافه شد و سونو شدم و دوتا اچ سی جی زدم و 36ساعت بعد پانکچر شدم و بعد پروژسترون تزریق میکردم هر روز تا پنج روز بعدش انتقال دادم و پروژسترون شد هر3 روز و شیافش هر 8 ساعت،امروز هم 9 انتقالم،

اینا داروهای بود که استفاده کردم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
@زینبی_بابا    عزیزم من اشتباه متوجه شده بودم گف اون  کیست 20 ماه پیش تو تخمدان چپ ...

عزیزم درکت میکنم ،واقعا سخته از لحاظ روحی تحمل این خرده پیشامد ها

ولی منم اطلاعی ندارم گلم 

فقط میدونم تو سیکل انتقال القای یائسگی موقت میکنن، با چندین پروتکل تا رحم آماده پذیرش جنین بشه و سیکل کنترلش دست دکتر باشه وگرنه احتمالا فولیکول نمیذاره کنترل سیکل دست دکتر باشه که کنسل کرده

عزیز دلمممم الان امضاتو خوندم...از ته ته دلم خدا رو قسم دادم ب مهربونی و بزرگی و عظمتش..ک ب زودی زوو ...

خیلی ممنونم ازت

خیلی خوشحالم کردی بخدا

الهی تو هم ب آرزوهای خوبت برسی،الهی خدا شادت کنه

که با دعات شادم کردی

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه
اومدمممم روز ١٤ انتقال عددم شده ٥٣٩ قربونت عزيزممم 

تبریک عزیزم،قبل از آزمایش علائم خاصی داشتی?من دوشنبه باید برم آزمایش بدم،اما فقط یه دونه آزمایش برام نوشته. 

هرگز رشته ی امیدم از تو قطع نمی شود...
عزیزم ان شالله به زودی دامنت سبز بشه لطفا اسم کاربریت رو.عوض کن وقتی نوشتی جای خالی به کائنات این پی ...

خیلی ممنون عزیزم

الهی شما ب زودی زود شاد بشی

الهی ب آرزوهای خوبت برسی

درست میگی اسمم بار منفی داره ولی متاسفانه نمیشه عوضش کرد،ولی ذهنم خیلی مثبتِ

خدا ب هممون کمک کنه و آغوش هممون پر بشه

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه
چشم عزیزم ممنون حتما رعایت میکنم راستی مرکزمون انوکسا نداشت بجاش امپول فرگمین داده به نظرتون خوبه ...

ببین نمیدونم کدوم بهتره چون تفاوت دارن، این از مشتقات هپارین هست با وزن مولکولی پایین تر 

باز شک داری از دکتر متخصص زنان خودت بپرس