2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
به شنيدن از مركز نيست كه ، گوگل كنيد ، اتفاقا تو اين تاپيك به جز طلايع و دارچين جون همه بچه هاشون پس ...

خود تورک آنا و مامان سبحان و کلی. دیگه هستن ک دختره بچه هاشون.

گویا جدیدی ها پسر شدن بیشتر.

قبلا دختر بود.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
عزیزم بعدش گلودرد و تب نداشتی؟

نه اصلا. الان که میگین یادم اومد من یکم اون روز روده و معده ام قاطی کرده بود. ولی زودم خوب شد

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستای عزیزم  سلام  ببخشید نمیتونم  جواب تک تک تون رو بدم .متشکرم از تبریک هاتون .م ...

عزيزم بزودي زود گل پسرتو بغل ميكني و ميبري خونه توكل به خدا گلم😘😘😘❤️❤️❤️صلوات فرستادم براتون عزيزدلم❤️

خداياشكرت....❤️ 
نه از بین نرفت، 7 تا جنین دارم، یکیشو که پسر بود انتقال دادم، از 6 تای دیگه 2تا دختر هست، 3 تا پسر، ...

چرا فقط يكي براتون انتقال دادن؟ 

مركز دكتر رستمي براتون پي جي دي انجام دادن؟

خدايا مرا در جستجوي آنچه برايم مقدور نكرده اي خسته نكن 💚
نه از بین نرفت، 7 تا جنین دارم، یکیشو که پسر بود انتقال دادم، از 6 تای دیگه 2تا دختر هست، 3 تا پسر، ...

من ١٤ تا جنين داشتم پي جي دي انجام دادن و فقط ٢ تا پسر و دوتا دختر تشكيل شد و بقيش تو پي جي دي از بين رفت. 

اين ماه هم قراره پانكچر بشم و دارم قرص ال دي ميخورم. ديشب اخرين قرصم رو خوردم. از ديشب تا حالًا لكه بيني دارم. نميدونم روز اول پريودي حساب ميشه يا نه😢

چرا فقط يكي براتون انتقال دادن؟  مركز دكتر رستمي براتون پي جي دي انجام دادن؟

ما زوج مینور هستیم، جنین ها رو از نظر بیماری تالاسمی ماژور pgd کردن و یه دونه جنین سالم انتقال دادن، گفتن چون باید هفته 12 بارداری برای احتیاط بیشتر جنین آزمایش cvs(نمونه گیری از پرزهای جفت جنین) انجام شه،باید فقط یکی انتقال بدی، ولی روز انتقال می دیدم بقیه خانمای دیگه دو سه تا انتقال میدن،آره خود مرکز pgd کردن.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
من ١٤ تا جنين داشتم پي جي دي انجام دادن و فقط ٢ تا پسر و دوتا دختر تشكيل شد و بقيش تو پي جي دي از بي ...

چه بد کجا pgd کردی؟

اين ماه هم قراره پانكچر بشم و دارم قرص ال دي ميخورم. ديشب اخرين قرصم رو خوردم. از ديشب تا حالًا لكه ...

نه لکه بینی رو پریود حساب نکن، هر موقع خون ریزی شد روز اولته، مرکز رستمی pgd کردی؟

سلام دوستان دکتر بهم قرص ال دی یک بسته داده اخراش اگه خودم یک بسته دیگه بگیرم و سه تا دونه فقط بخورم مشکلی پیش نمیاد چون پریودیم تو ده روز اول محرم وبرای سنو هم روز نهم گفتن بیان که کارای انتقال انجام بدن

با اینکه دارم قرص ال دی مصرف میکنم رگه های از خون داخل ترشحات هست اینجوریه