2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
سلام بچه ها ببخشید بعد هیستروسکوپی زودتر پریود میشیم؟ من الان ده روز هس هیسترو کردم. ازونورم 21 سیکل ...

سلام عزیز جان خوبی؟! 

من چون دهم پریودم هیسترو شدم و بعد هیسترو هم تا یک هفته شایدم بیشتر لک داشتم دیرتر پريود شدم ولی ال دی مصرف نمیکردم... 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
مرسی عزیزم جواب دادی. اینقدر گریه کردم گفتم همه زحمت هام تمام شد

عزیزم لطفا استرس بزار کنار شروع کن با نینی تو.دلت حرف زدن بهش بگو.محکم بچسبه بهت

خدای که به مریم مقدس بدون مردی بچه داده، واسش کاری نداره به ماها هم بده پس فقط از خدا بخواه و بسپر به خودش عزیزم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها اینکه ما همش موبایل دستمون هست واسه جنین ها اثر منفی داره اشعه اش؟ 

من از دکتر پرسیدم گفته موبایل خطری نداره ولی وای فای خیلی خطر داره مخصوصا وقتی که خوابی حتما خاموشش کن

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
سلام بچه ها ببخشید بعد هیستروسکوپی زودتر پریود میشیم؟ من الان ده روز هس هیسترو کردم. ازونورم 21 سیکل ...

بله من انجام دادم قبل از عید و زودتر پریود شدم،شک کردم رفتم دکتر ،سونو شدم که دکتر گفت آره پریود شدی

هرگز رشته ی امیدم از تو قطع نمی شود...
سلام عزیز جان خوبی؟!  من چون دهم پریودم هیسترو شدم و بعد هیسترو هم تا یک هفته شایدم بیشتر لک د ...

سلام عزیزم. ممنونم. منم 5-6 روز بعد هیسترو خونریزی داشتم. تازه 4 روز ایناس که تموم شده. الان با عرض معذرت دستمال که کشیدم قشنگ خونی شد البته کمرنگ. دلدردایی هم که چند روزه دارم. میگم نکنه پریود شدم. مگه با ال دی میشه پریود شد؟ هنوز فک کنم 7 تاش مونده 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بله من انجام دادم قبل از عید و زودتر پریود شدم،شک کردم رفتم دکتر ،سونو شدم که دکتر گفت آره پریود شدی

ممنون گلم که جواب دادین. چند روز زودتر بوده؟ ال دی هم داشتین؟ 

پس منم فردا برم مرکز ببینم چی میگن

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزم. ممنونم. منم 5-6 روز بعد هیسترو خونریزی داشتم. تازه 4 روز ایناس که تموم شده. الان با عرض ...

ن عزیزم با خوردن ال دی پریود نمیشی قاعدتاً 

چی شد عملت ایشاا... ک مشکلی نبود؟؟ 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
[QUOTE=201781877]ممنونم عزیزم ، شما کی انتقال دادید ؟ همسرم ازواسپرم بود از نوع انسدادی[/QUOTE روز ...

به سلامتی ایشاالله عزیزم بیایی و با خبر خوش خوشحالمون کنی

نه عزیزم علایم خاصی نداشتم فقط سینه هام دردناک بود که اون هم در هر صورت با اون حجم از هورمون که وارد بدن میشه نمیشه جز علایم حساب کرد 

وای جدی😃🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ شما باردار شدین؟میترسم با این انقباضا جنین طوریش شده ب ...

اره عزیزم الان دوقلو باردارم ، حتما زیادش خوب نیست دیگه حالا یه بار از دستمون در بره که مشکلی نیست🤪

@شوره     @berenjak     @nedajooon12345     خانما توروخدا هرکی ...

عزیزم این حرفا چیه؟ چرا الکی به خودت استرس میدی دمای داخلی بدن در یه صورت میره بالا اونم اینه که ادم دچار تب ناشی از عفونت بشه انسان موجودی خونگرم هست یعنی خودش توانایی متعادل کردن دماش رو داره و محیط چندان موثر نیست ، عزیزم اینکه شما محل تزریق روی باسن رو گرم کنی مشکلی نیست، من خودم این کار رو میکردم ، فقط دوش اب خیلی گرم رو بهتره نگیری 

اره عزیزم الان دوقلو باردارم ، حتما زیادش خوب نیست دیگه حالا یه بار از دستمون در بره که مشکلی نیست🤪

عزیزدلم دوقلو

😅😅😅😅😅😅😅😅

دستم‌ خورد خارج شدم  وای بر من،رمز عبور رو هم فراموش کردم☹️

من ده سیکلم هیسترو شدم. بعدش سر موعد پری شدم. ولی فکر میکنم بدن هر کسی یه جور واکنش میده