2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
من الان از دل درد اینقدر پتو دور شکمم بستم. 😭😭😭

اصلا شکمت رو گرم نکن 

با پتو ببندی هیچ اشکالی نداره ولی کیسه آب گرم نذار اصلا

گذمای خیلی زیاد مثل کیسه آب گرم یا تسک برقی روی شکم اصلا خوب نیست

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه گرما بده برای جنین؟ من لم درد میگیره همش گرمش می کنم

اگر گرما در حد پتو انداختن باشه یا بستن شکمت اشکال نداره

اما اصلا اصلا کیسه آب گرم نذار و موضعی گرمای زیاد نده به سکمت 

خوب نیست

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
سینال اف، هاش ام جی، اورگالوتران، هاش سی جی هم بود فکر می کنم، بعد آمپول واریوپپتیل برای آزادسازی تخ ...

پي جي دي انجام دادين جنيني از بين نرفت؟ 

الان چندتا جنين دارين و چه جنسيت هايي؟

خدايا مرا در جستجوي آنچه برايم مقدور نكرده اي خسته نكن 💚
سلام عزیزم خانما توروخدا اگه میدونید جواب بدید من امروز انتقال جنین دادم تو راه برگشت تو ماشین پش ...

سلام عزیزم نگران نباش جای جنین محکمه مثل کنجد تو عسل با گرمای بیرونی چیزیش نمیشه

خدایا شکرت
مثل من.کجا ریداکت کردی عزیزم؟دردت زیاد بود؟

بیمارستان شریعتی پیش خانم دکتر ناعمی برام بی حسی زد خیلی کم اذیت شدم.

شما الان چند وقتته؟نی نی ها در چه حالن؟

😍به آرزوهایم قول رسیدن دادم😍
سلام بچه ها خوبید ،من تیر ماه انتقال انجام دادم و بتا تا 170 بالا اومد و دکتر گفت 2 هفته دیگه بیا سو ...

سلام متاسفم عزیزم مشکلات ژنتیکی جنین  مشکلات ایمنی و انعقادی حتما آزمایش های ایمنی و انعقادی رو انجام بده

خدایا شکرت

دوستان کسی واسه سیکل پانکچر، از روز دوم پری امپول پرگووریس (pergoveris) داشته؟

دکتر من واسه روز دوم فقط بهم پرگووریس داده، هیچ قرص دیگه ایی نداده، از روز ۶ سیکل هم ستروتاید داده.

من خودم کوکیوتن، میواینوزیتول، مولتی ویتامین مصرف میکنم، دارو های دیگه هم متفورمین روزی ۳ تا، پردنی روزی یکی ۵ میل و لووتیروکسین ۲۵ دارم.

دوستان کسی واسه سیکل پانکچر، از روز دوم پری امپول پرگوویس داشته؟ دکتر من واسه روز دوم فقط بهم پرگوو ...

من داشتم فقط هم پرگووریس روزای اول دوتا پودر و یه اب بعدم شد سه پودر و یه اب که خوبم جواب گرفتم و 12تا تخمک عالی داشتم

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
پي جي دي انجام دادين جنيني از بين نرفت؟  الان چندتا جنين دارين و چه جنسيت هايي؟

نه از بین نرفت، 7 تا جنین دارم، یکیشو که پسر بود انتقال دادم، از 6 تای دیگه 2تا دختر هست، 3 تا پسر، یه جنین هم آزمایش نکردن گفتن هر وقت نیازت شد آزمایشش می کنیم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست