2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
انشالله عزیزم حالا خوبیش اینه وقت دارم تا دوماه دیگه ولی از الان میخوام بگردم بگیرم 

کار خوبی میکنی دیگه حداقل استرس دارو رو نداری گلم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
دوستان من دیگه ازدرد گودی کمرم دارم میمیرم ب نظرتون اگ چسب کمر ضددرد بندازم رو گودی کمرم مشکلی ایجاد ...

چسب اصلا نزن

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تبسم جان فردا میرم جهاد سونو میگن کی برم برا انتقال یا یه بار دبگه باید برم سونوبدم???? هرکی میدونه ...

ن بابا تا موقع انتقالت حالا ی ۵.۶ بار باید بری واسه چک کردن ضخامت اندومتر گلم

سلام عزيزدلم اره من كلوتريمازول ١ درصد استفاده كرد دكترم گفت فقط يك بند انگشت اپليكاتورو بده داخل بي ...

من فقط خارش دارم که میگن قارچیه، از داروخانه پرسیدم گفت کلیندامایسین 2 درصد برای عفونت باکتریایی(ترشحات زردرنگ)هست و مخصوص قارچی نیست، چیکا جون تو خارش هم داشتی یا فقط ترشحات زرد رنگ بود؟

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
مرسی مهربونم اتفاقا برای منم دکتر تازه قطع کرد گفته بود یه روز در میون بعدش قطع کنم مرسی عزیزم که اط ...

خواهش ميكنم عزيزم

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
 من فقط خارش دارم که میگن قارچیه، از داروخانه پرسیدم گفت کلیندامایسین 2 درصد برای عفونت باکتریا ...

سري اول يكم خارش داشتم سري دوم ترشح تقريبا سبز داشتم عزيزدلم

خداياشكرت....❤️ 
پس بیشین سر جات خواهرم چند روز دیگه تلافی جوجه ها شروع به تلافی میکنن

سلام عزیزم میشه سوال منم جواب بدید

باردارم از اولین آخرین پریودی حساب کنم ۶هفته و یه روزم یعنی وارد ۷هفته ام ولی شنبه رفتم سونو دکتر گفت تازه ۵هفته ت شده جنین دیده نشد...امروز رفتم پیش دکتر خودم گفت جنین دیده شده ولی فعلا قلبش دیده نمیشه ۱۲روز دیگه بیا..‌اخه چرا مگه قلب تو ۵هفته نباید تشکیل بشه..خیلی نگرانم قلبش تشکیل نشه

دوستان خواهش می کنم هر کس تجربه داره کمکم کنه من فقط یه جنین ۳روز گرید آ فریز دارم به نظرتون از فریز ...

توکل به خدا، انشاءالله در میاد، بگو خدایا کارم رو به خودت می سپارم و مطمئن برو جلو، برای خدا کاری نداره همینو انتقال بدی و برات بگیره، منم یه دونه انتقال دادم خدا خواست و گرفت، انشاءالله قسمت شما

کارش  درست نبود؟ کلا سیکل کنسل کردی؟

نه گلم سیکل رو کنسل نکردم .هیسترو و خراش رو کنسل کردم 

ببین جریان از این قراره من با دکتری که ویزیت شده بودم قرار بود که همون ماه قبل هیسترو بشم ولی خوب گفت که دکتری که اسمش روی پرونده ست باید عمل کنه .کارشناس زمانی که برای هماهنگی نوبت عمل باهاش تماس گرفت .دکتر قبول نکرد و گفت که بزار بعد از شروع استرادیول هیسترو بشه 

من خیلی بررسی کردم و با چند تا دکتر هم صحبت کردم که گفتن اصلا صحیح نیست این کار ولی خوب گفتم که اگر تونستن این نوع عمل رو توجیه کنن انجام بدم که وقتی برای سونوی مجدد رفتم بهم گفتن که اصلا الان زمان مناسب برای عمل نیست و خیلی دیره درواقع دکتر بدون بررسی پرونده و از پشت تلفن عمل ماه پیش من رو الکی کنسل کرد 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سري اول يكم خارش داشتم سري دوم ترشح تقريبا سبز داشتم عزيزدلم

ممنون از راهنماییت عزیز دلم  من میخام با یه بند انگشت بزارم، یعنی از اپلیکاتور استفاده نکنم اشکالی نداره؟