2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046774 بازدید | 684548 پست
ای جاااانم😍😍😍چقد ذوق میکنم میبینم یکی یکی دارن به ارزوشون میرسن ،اصلن استرس نداشته باش یه فنچ خوش ...

قربونت گلم فنچای من دوتان😍😍😘😘

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
مامان سوفی جان شما میدونی جنین بلاستوسیت یعنی چی ؟ من ۹ مرداد انتقال دادم شما میدونی که کی زمان لانه ...

بلاستوسیت یعنی جنین ۵ روزه

خیلی خوبه که براتون بلاستپسیت انتقال دادن

به علائم نیست عزیزم، بیشتر علايم بخاطر داروها هست

هرکس یه جوزیه یکی داره و یکی نداره نگران نباش

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانوما خوب هستید به امید خدا من پنجشنبه میرم بره زایمان دعا کنید نی نیام سالم باشن خیلی استرس د ...

وای ترافیک چه زود گذشت خدا رو شکر انشالا دوقلوها رو به راحتی و سلامتی بغل بگیری گلم 😍😍

ممنونم عزیزم چشم حتما ۳۷ هفته تا الانم به زور آمپول شیاف نگه داشته دکترم ۳ ماهه دارن میان😀

اي جوووون دلم خداروهزار مرتبه شكر كه بسلامتي تا اينجا رسيدي ميدونم خيلي سختي كشيدي😍يچيزي بگم پست قبلي نوشتي پسرت سمت چپ هستش براي من سمت راسته دخترم سمت چپه نكنه سونو اشتباه كرده جنسيتو😂😂😂يك شنبه هم سونو بودم دوباره پرسيدم گفت از جنسيت مطمئن باش اما من همچنان مشكوكم☹️☹️

خداياشكرت....❤️ 
اي جوووون دلم خداروهزار مرتبه شكر كه بسلامتي تا اينجا رسيدي ميدونم خيلي سختي كشيدي😍يچيزي بگم پست قب ...

تو کلا دنبال یه موضوعی برای استرسسسسسس😬😬😬

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
سلام ببخشید مامان صوفی جون میشه تو این عکس اون قسمت که گلبول قرمزو تیک زدی بگی برایه چیه منظورشو نمی ...

آزمایشتونه دیگه RBC خواسته انجام بدن

نمیدونم دقیقا برای چی انجام میدن

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
اي جوووون دلم خداروهزار مرتبه شكر كه بسلامتي تا اينجا رسيدي ميدونم خيلي سختي كشيدي😍يچيزي بگم پست قب ...

ممنونم گلم واسه من که هی جاشکن عوض میشد😂😂الانم استرس دارم گل پسری که گل پسره یه سره نشون میده دم و دستگاهشو دخترم مرموز بوده همیشه پشتشو کرده😂😂میگم نرم دوتا فسقل پسر بدن بهم😅😅

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
سارا جونم خوبی عزیزم؟ چه خبر تو چه مرحله ایی هستی؟

سلام عزیزم خوبم شکر. فعلا هیچ آمپول اول زدم آخر این ماه هم آمپول دوم رو میزنم و دارم یه چندتا ویتامین میخورم. تو چیکار کردی نمیخوای بری واسه انتقال؟

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤