2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046796 بازدید | 684549 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خانوما خوب هستید به امید خدا من پنجشنبه میرم بره زایمان دعا کنید نی نیام سالم باشن خیلی استرس د ...

سلام عزیزم، خدا پشت و پناه خودت و نی نیات گلم، میشه موقع زایمان برای همه منتظرای فرزند و خانمای باردار دعا کنی عزیزم    

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
ببخشید بعد از انتقال چی میخوردین؟

انبه می خوردم، ولی هفته ای یکی دوبار، آناناس هم عالیه، تا 5 روز بعد از انتقال می خوردم یکی دو قاچ

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
سلام عزیزم، خدا پشت و پناه خودت و نی نیات گلم، میشه موقع زایمان برای همه منتظرای فرزند و خانمای بارد ...

ممنونم عزیزم چشم حتما خودم خیلی سختی کشیدم و همیشه دعاگوی مامانای منتظر هستم🙏🏻🙏🏻😘😘

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
سلام خانوما خوب هستید به امید خدا من پنجشنبه میرم بره زایمان دعا کنید نی نیام سالم باشن خیلی استرس د ...

اي خداااا الهيييييي بسلامتي😍😍😍ميشه برام دعا كني اين چند هفته هم بسلامت بگذرونم؟ الهي صحيح وسالم بغلشون كني😍راستي چند هفته هستي؟

خداياشكرت....❤️ 
واقعااااااا تاحالا موردی هم پیش اومده،مثلااینجا کسی بوده یه جنین انتقال داده باشه دوتا شده باشن؟یا ...

من یک ماه پیش که رفته بودم کلینیک یک خانمی با رنگ پریده و حال خیلی بدی و گریون اومد تو کلینیک و گفت انتقال دادم و الان خونریزی شدید دارم. خلاصه ما هی آرامش بهش دادیم که نترس بخاطر لانه گزینی. گفت نه زمان لانه گزینی یکم لک داشتم و متبت شدم الان خیلی خونریزیم زیاده و مثل گریودی. خلاصه ماها هم که دور برش نشسته بودیم همه کلی ناراحت شدیم. خلاصه نوبتش که شد و رفت تو اتاق یدفعه دیدیم خندان و لپ گلی اومد بیرون. گفتیم چی شده گفت تقسیم سلولی کرده دوتا شدند. دیگه با چه ذوقی زنگ زد به همسرش و هممون باهم از خوشحالی تو آسمون بودیم

ای جاااانم😍😍😍چقد ذوق میکنم میبینم یکی یکی دارن به ارزوشون میرسن ،اصلن استرس نداشته باش یه فنچ خوشمزه داره میاد که باید خودتو آماده کنی 😂

منم متوجه شدم منظورتو و اتفاقا بعد از انتقال هم می خوردم ولی زیاده روی نمی کردم.

اره منم خودم یکی دوتا خوردم میگم احتیاط کنه زیاد نخوره😂

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
پرگنیل و آهن و کلسیم و امگا3 میخورم، ماه پیش 4 کیلو اضافه کرده بودم، شکمم داره پاره میشه بخدا، خیلی ...

اي جانم عزيزم دكتر نگفت ٤ كيلو زياده يا نه؟ دكتر من گفت نهايت ماهي ٢/٥ مجازي اضافه كني. كلا از اول تا حالا ٤ كيلو اضافه كردي؟

خداياشكرت....❤️ 
اي خداااا الهيييييي بسلامتي😍😍😍ميشه برام دعا كني اين چند هفته هم بسلامت بگذرونم؟ الهي صحيح وسالم ب ...

ممنونم عزیزم چشم حتما ۳۷ هفته تا الانم به زور آمپول شیاف نگه داشته دکترم ۳ ماهه دارن میان😀

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕

انشاالله بسلامتی و خیر و خوشی در آغوششون بگیری

برای همه منتظرا دعا کن

برای ما باردارا هم همینطور 😍

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚