2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046796 بازدید | 684549 پست
فقط صبح انتقال میخوام بخورم و قبلش بعدش انتقال دادم نمیخورم. ولی بازم تحقیق میکنم مرسی کل گفتی.  ...

فکر کنم طوطیا جون هم قبل از انتقال آب انبه خورده بود، بخور عزیزم نوش جونت.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم لویتود میخورم ولی شکر خدا باهاش راحتم تاحالا یه ده تا ازش خوردم هرشب سر ساعت 11 شب میخورم تو چه ...

من ساعت ۱۲ ظهر خوردم. آره باید شب بخورم چون اینم یه چند ساعتی باعث حالت تهوعم شد و بعد بهتر شدم. ممنونم

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
دقیقا همینطوره شما دیگه چه کارهایی انجام میدی برای بهبود پی سی او؟

ورزش و پیاده روی هم خیلی خوبه من تا قبل از کرونا مرتب باشگاه میرفتم ، بعد از کرونا دیگه نرفتم تو این یه سال و خورده ای قشنگ می تونستم تاثیر ورزش رو بفهمم اگه وزنت بالاست سعی کن متعادلش کنی ، نشاسته جات و کربو هیدرات هم کمتر مصرف کنی چون ما مستعد قند هم هستیم 

منم صبح انتقال با آرامش کامل با همسرم رفتیم و کله پاچه خوردیم، حالا نمیدونم تاثیر داره یا نه. من اح ...

وای قربونت برم ممنونم عزیزم انشالله الهی آمین. انشالله که به سلامت نی نی رو بغل‌ کنی. 😚😚😚😚

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم میوه آبشو گرفتی تا بعد از یک ساعت دیگه خاصیتی نداره و خاصیتش از بین میره، تازشو بخور.

آخه واسه سه ماه دیگه میخوام اون وقت نیست که. حالا تیکه تیکه میکنم میذارم فریزر

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤