2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046603 بازدید | 684531 پست
عزیزم چه اشکالی داره مگه چرب کردن اخه همه بچه هایی که انتقالشون مثبت شده تا روز انتقال چرب میکردن یع ...

عزیزم اگه مشکل ضخامت آندومتر داری و ضخامت پایین خوب بالا نمیره چرب نکن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا یادمه کاربر سپیده و فکر کنم فکر کنم برنجک گفتن روز انتقال خوردن. منم میخوام صبحش کله پاچه بخورم ...

منم صبح انتقال با آرامش کامل با همسرم رفتیم و کله پاچه خوردیم، حالا نمیدونم تاثیر داره یا نه.

من احساس میکنم این دفعه شما حتما مامان میشی، به دلم افتاده این بار دیگه باردار میشی انشالله.

شما هم برای من دعا کنین خیلی روزای سختی رو میگذرونم

عزیز دلمممم..من اگر قابل باشم و خدا قبول کنه همیشهههه برای همه ی منتظرها دعا میکنم 🙏🙏خدا رو قسم میدم ب مهربونی و عظمتش ک معجزه های نازت رو صحیح و سالم بغل بگیری🤗🤗❤❤❤

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
رفتم ستاره جون نميدونم همش دلم ميگه يجاي ديگه هم برم اما شوهرم ميگه با اطمينان گفت. صحيح و سالم باشن ...

سلام چیکا جان

یه سوالی دارم، من مولتی ویتامین که میخورم، اشتهام خیلی زیاد میشه، همش دوست دارم غذا بخورم، از طرفی احساس میکنم شکمم خیلی بزرگ شده، چند روزی هست که دیگه مولتی ویتامین نمیخورم.

شما چطور؟ اشتهات رو زیاد میکنه؟

بچه ها هر کسی میدونه بی زحمت بگه من میخوام انبه رو آبشو بگیرم بذارم فریزر برای انتقالم بخورم به نظرت ...

خود انبه رو فریز کن بعد انتقال با شیر بزار مخلوط کن بخور 

خدایا شکرت
فک کنم بلنده. چون ال دی دادن ان شاالله اواخر ماه که پریود شدم برم برا شروع سیکل انتقال

به منم ال دی داده بود تموم کردم فردا میرم جهاد خدا کنه این ماه انتقال بدن خسته شدم از رفتن و اومدن شانس ما ممنوعیت ترددم هس 

از یع طرفم دیگه مرخصی نمیدن به شوهرم

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵

سلام دوستان من روز ۴ انتقالم هیچی علامت ندارم 

روز اول و دوم یکم درد رحم و تخمدان داشتم الان اونم ندارم . فقط سردرد های بدی میگیرم که اونم ربط میدم به زیاد تو گوشی نگاه کردن 😭😭

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
بچه ها هر کسی میدونه بی زحمت بگه من میخوام انبه رو آبشو بگیرم بذارم فریزر برای انتقالم بخورم به نظرت ...

عزیزم میوه آبشو گرفتی تا بعد از یک ساعت دیگه خاصیتی نداره و خاصیتش از بین میره، تازشو بخور.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
سلام چیکا جان یه سوالی دارم، من مولتی ویتامین که میخورم، اشتهام خیلی زیاد میشه، همش دوست دارم غذا ب ...

سلام ستاره جون من بخاطر كنترل كردن وزنم خيلي جلو خوردنمو ميگيرم يروز كامل اشتها دارم يروز اشتها ندارم چه ويتاميني ميخوري؟ من پرگنازون و آيرون و امگا ٣ و كلسيم ميخورم. راستي چند كيلو اضافه كردي؟ من خيلي رعايت ميكنم بازم حدود ٧ كيلو اضافه كردم😞

خداياشكرت....❤️