2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046792 بازدید | 684548 پست
شما الان باردارين يا در چه مرحله اي هستين؟اونموقع انتقالتون مثبت شد؟

بله عزیزم خدا رو شکر مثبت شدم والان هفته نهم هستم 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها هر کسی میدونه بی زحمت بگه من میخوام انبه رو آبشو بگیرم بذارم فریزر برای انتقالم بخورم به نظرت ...

عزیزم اگه اشتباه نکنم گفتی تو آبان انتقالته درسته؟.ببین من خودم هر موقع بخوام انبه واسه زمستون داشته باشم .میام پوستش رو میگیرم .تیکه تیکه میکنم .هر چند تیکه رو داخل یه زیپ کیپ میریزم و فریز میکنم.بعد زمستون یه پاکت درمیارم شیرانبه درست میکنم

ببخشید ال ارژنین ۱۰۰۰گرفتم روزی چند تا بخورم ۴۵ روزه دیگه انتقالمه فرتیل ایدم دارم روزی یکی کیوتنم ر ...

ببخشيد  شما چند روز بعد از اتمام ال دي پريود شدين؟

خدايا مرا در جستجوي آنچه برايم مقدور نكرده اي خسته نكن 💚
نه از ۳۰ به بالا خوبه...نگران نباش

اهان ممنونم عزیزم خیالم راحت شد  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم اگه اشتباه نکنم گفتی تو آبان انتقالته درسته؟.ببین من خودم هر موقع بخوام انبه واسه زمستون داشته ...

سلام عزیزم آره آبانه انشالله. مرسی پس همین کارو میکنم دستت درد نکنه. 😚😚

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
ماها چقد گناهیم هرچی میخوایم بخوریم استرس داریم نخوریم استرس داریم حالتامونم حتی عوض بشه استرس میگری ...

الهی قربونت برم. میدونم خیلی سخته. ولی مطمئن باش وسواس حربه شیطانه . تنها راه عملیشم بی اعتنایی در عمله که وااااقعا سخته ولی شدنیه. ی مدت هر جایی وسواس اومدت سراغت راجبه هر چی که بود تمام تلاشتو بکن اون کارو دوباره انجام ندی. ی مدت تلاش کنی کاملا از بین میره.

من سر یه چیزی به وسواس افتاده بودم. استادم گف به هیچ عنوان  وقتی وسواس داشتی حتی اگه احتمال 90 درصد دادی که باید انجامش بدی(مثلا دوباره دستو بشوری،و...) ، بنا رو بذار رو این که تمیزه یا درست بوده و...و دوباره انجامش نده و به وسواست عمل نکن. چون وسواس شرایط عادی نیس که با احکام عادی باهاش برخورد بشه شرایط اضطراریه. راهشم فقط و فقط بی اعتناییه. 

تو میتونی.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
نه عزیزم ۳۵ خیلی خوبه واسه من بالا بود واسه همسرم ۳۰ بود گفتن خوبه اونم دیگه نمیخوره

دست گلت درد نکنه گلم. خیالم راحت شد  

منم پلی کیستیک هستم و به خاطر ریزش مو و اکنه می خوردم نزدیک یک سالی خوردم تا وقتی که می خوری نتیجه ا ...

دقیقا همینطوره

شما دیگه چه کارهایی انجام میدی برای بهبود پی سی او؟

«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ»