2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046770 بازدید | 684548 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کدوم مرکز اینقدر زود بهت جنین اهدایی میده آخه من تو نوبت جنین هستم 

شما مجوز از دادگاه داشته باشید کلینیک امید تهران و بیمارستان بهمن اصلا نوبت ندارن

درجا براتون انتقال میدن

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
عزیزم ۵ روز بعد از آمپول بی بی چک ایرانی نباید انقدر پررنگ باشه اما برای اطمینان فردا و پسفردا بزن ...

دیگه اگر فردا کمرنگ نشه میشه بهش امیدوار بود،توکل ب خدا هرچی خیره

ان شالله نینی نازتو سالم بغل بگیری🙏

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
من شنیدم روغن کاری تو سیکل انتقال خوب نیست باعث میشه ضخامت خوب بالا نره 

واقعا یعنی من الان دارم این کارو میکنم اشتباهه. من ابان انتقالمه یعنی دیگه نزنم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم ۵ روز بعد از آمپول بی بی چک ایرانی نباید انقدر پررنگ باشه اما برای اطمینان فردا و پسفردا بزن ...

واسه شما چنتا جنبن انتقال داده بودند؟

این دوستمون سه تا انتقال دادند شاید واسه اونه اینقدر پررنگه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اصلا علايم مهم نيست،سينه درد داري؟

من واسه بارداری اولم سینه هام فوق العاده حساسس بودند اما بارداری دومم اصلاااااا هردو هم همجنس بودند بارداری هام و اینکه تازه دومی دوقلو بود اما درد سینه نداشتم

اینو گفتم بدونید چقدرررررر بارداری تا بارداری میتونه متفاوت باشه علامت ها واصلا ممکنه علامتی باشه یا نباشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
واقعا همینه اینجا یه کاربری هس تازگی طبیعی باردار شده و خدا براش معجزه کرده فک کنم آلبالو ترشی باشه ...

فدات بشم عزیزم بابت دلگرمیت انشالله همه خواهر های گلم باردار بشن بعدش بیایم درباره بچهامون بنویسیم🥺⁦❤️⁩

واسه شما چنتا جنبن انتقال داده بودند؟ این دوستمون سه تا انتقال دادند شاید واسه اونه اینقدر پررنگه

برای من دو تا انتقال دادن

مهم نیست چندتا انتقال بدن اینکه چندتاش لانه گزینی کنند مهمه

فکر کنم مال من یکیش لانه گزینی کرده و مال دوستمون دوتاش ❤️

خدایا شکرت 🙏🏻❤️