2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046841 بازدید | 684556 پست
سلام عزیزم مطمئن باش بارداری منم شیش روز بعد امپول اچ سی جی بی بی چکم دقیقا همین جوری بود وباردار بو ...

توکل به خدا مهربونم ان شالله که همینطور باشه😍🙏

اللهم صلی علی محمد وآل محمد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من 5 مرداد انتقال دادم. شما چند تا جنین براتون گذاشتند که الان بی بی مثبته. از اول دوتا گذاشتن یا تک ...

البته من ۷ مرداد هم یه امپول اچ سی جی داشتم ک اونم بی بی رو مثبت کاذب میکنه،حالا دیگه توکل به خدا ان شالله ک واقعی باشه

ایشالله عزیزم دکتر من به خاطر واکسن که زدم درخواست 3بعدی داده واسه همین یکم استرس دارم اما مطمئنم که ...

اصلا نگران نباش برای منم ۳ بعدی نوشتن. حتی میگن جفتم داشته باشه مثل دستگاه تصفیه عمل میکنه همه چیو پاک و تمیز میکنه بعد میره سمت بچه خدا خودش حواسش به نی نی هامون هست عزیییزم😘😘😘

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
بچه ها توروخدا بیاید ی نظری بدین خیلی ناراحتم من تا روز ۴ انتقالم علایم داشتم ازروز ۵ ب بعد کلا همش ...

گلم نگران نشو کاملا طبیعیه، تو بارداری علایم میاد و میره مخصوصا کمر درد و درد پری ،اگر زیاد سرپا بمونی یا فعالیت داشته باشی ممکنه دوباره برگرده

بچه ها توروخدا بیاید ی نظری بدین خیلی ناراحتم من تا روز ۴ انتقالم علایم داشتم ازروز ۵ ب بعد کلا همش ...

تبسم جان ما انتقالمون باهم بوده منم دقیقا امروز هیچ علامتی ندارم تا این لحظه و قرار نیست اونای که داشتیم حتما علامت بارداری بوده باشه و.حتی اگر هم بودند قرار نیست ثابت بمونن نگران نباش عزیزم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به منم همین گفتن . من انتقال اولمه یکم استرس دارم نمیدونم چی خوبه چی بد چجوری استراحت کنم همش برام ن ...

استراحت مطلق خوب نیست،چون خونرسانی ب رحم رو کم میکنه 

من ۳ روز اول استراحتم بیشتر بود ولی مثلا برا داروهام پا میشدم چندتا قدم میزدم البته در حد ۳۰ ثانیه،بعد دراز میکشیدم نمیدونم ب خاطر دیازپام بود ک قبل انتقال برام زدن اون سه روز تا دراز میکشیدم خوابم میبرد،روز ۴ مسافت ۸ ساعته رو با ماشین برگشتیم جلو هم نشستم فقط هر یه ساعت یا دوساعت وایمیستادیم دو سه دقیقه اروم قدم میزدم،از شنبه هم کارا خونه رو خودم انجام میدم مثل ظرف شستن و غذا ب جز جارو . خسته میشم دراز میکشم البته کارای سنگین نمیکنم زیاد سرپا نمیمونم مثلا ۵ دقیقه سر پا باشم یه ربع استراحت میکنم خم و راست هم نمیشم،ب نظرم  ۳ روز اول استراحتت زیاد باشه در حد دسشویی و غذا بلند شو بعدش حتما قدم زدن اهسته رو داشته باش طوری ک خسته نشی

عزیزم اینطور نگو واسه شما قراره خوش رنگترینننننن بیبی باشه که جبران بشه همه اون بیبی منفیای زشت

ممنون عزیزم انشاالله ممنون برا دعای قشنگت گلم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
سلام دوستان، من امروز روز ۸ انتقالم هست و ۵ روز از امپول اچ سی جی ک زدم میگذره،بی بی گذاشتم هاله اند ...

عزیزم ۵ روز بعد از آمپول بی بی چک ایرانی نباید انقدر پررنگ باشه

اما برای اطمینان فردا و پسفردا بزن ببین پررنگتر میشه؟

این مال من بود ۱۰ روز بعد از انتقال و ۵ روز بعد از آمپول

ببین بی بی چک ایرانی چقدر هاله اش کمرنگه

ولی خارجی پررنگ بود

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

عزیزم علایم تو بارداریم هی میره و میاد دیگه اوایل انتقال که طبیعیه نگران نباش 

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏