2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046492 بازدید | 684518 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم یه دونه تیرکشیر سمت چپم پای راستمم درد میکنه منم باردارم هورااااا   امیدوار کی بودم   ...

اي جان دلم معلومه كه بايد اميدوار باشي مامان خانم😍😍😍😍

خداياشكرت....❤️ 
سلام گلم .فقط یکی دو بار دیدمش .چطور ؟ از دیباوند راضی نبودی ؟

نمیدونم دودلم برم باهاش ، رفتم مطبش پر زن های مسن بود ، همش چندتاجوون توش بود که دوسه تاشون حامله بودن ، دوتا دیگه اشون هم مثل من اومده بودن براivf

بت گفتم میخواستم برم عکس رنگی بدم ، قرص دایسی سایکلین هم خوردم ، اما نشد برم ، قطعش کردم بعد عفونت گرفتم هنوزم درگیرشم

خو رفتم دکتر زنان تو محله امون دکتر قدیمی و باسوادیه

من اصلا بهش نگفتم قرص خوردم

تا معاینه ام کرد گفت قرص خوردی ، گفتمش آره ، گفت به خاطر واکنشت به قرصه اینجوری شدی

بعدکه به دیباوند گفتم اینجوریه برا عکس رنگی یه قرص دیگه برام بنویس

گفت چه حرفا چه ربطی داره ، درصورتی که من خودمم متوجه شدم تا قرصارو خوردم اینجوری شدم ، هیچ وقت اینجوری نشده بودم ، به اون دکتره هم اصلا نگفته بودم خودش فهمید.

بعد بدم میاد دکتری خودش کاری رو انجام نمیده همش میسپره به دستیار ، یا هنوز تو نشستی با نفر بعدی حرف میزنه😐 ، با اینکه سوالامونوشته بودم ، بلندشده بودم وسط حرفاش با مریضا بعدی میپرسیدم.

واقعا چرا مطب های زنا اینقدر بی نظمه😬

برا ذخیره امم که کمه فقط اینوفولیک داد ، بعد خودم نشونش دادم که چه مکمل هایی خودم تهیه کردم خوردم، گفت آفرین خیلی خوبن چه مریض خوبی😂

دوستان من دوروزه غذا میزارم کمرم بدجور درد میکنه وقتی هم ک میشینم شکمم درد میگیره ولی ن درد پری ی جور احساس میکنم سفت شده یعنی اصلا نباید پاشم اخه تو مرکز گفتن کارای روزانتونو میتونین بکنین

نه ربطی نداره اصلااااا لک تازه باعث حاملگی پر خطره ،  

من از روز ۸ یه روز درمیون آزمایش خون میدادم 😂 میتونی آزمایش هم بدی خیالت راحت میشی

ولی یک کم اعصاب خوردی داره که هی میخوای چک کنی ببینی چجوری بالا میره

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
یعنی الان ازمایش بدم نمیشه دیگه یه روز در میون ندم تا ۵ شنبه و شنبه پشت سر هم بدم؟

چرا میشه عزیزم

میتونی ۶ روز بعدش بعدی

تو کشورای دیگه اولین آزمایش خون بعد از انتقال روز ۹ هست

خدایا شکرت 🙏🏻❤️